Noutati :

Seminar privind aspecte de mediu organizat de CCIAT

6 februarie, 2019 - 09:11 AM
Autor: Daniel Balteanu      
Categorie: ECONOMIC
0

Programul anual al Camerei de Comert, Industrie si Agricultura Timis de informare a firmelor cu privire la reglementari europene si nationale in diferite sectoare de activitate, debuteaza cu seminarul dedicat mediului, avand ca tema: Aspecte privind responsabilitatile agentilor economici in domeniul protectiei mediului si a gestionarii deseurilor.

Organizat in parteneriat cu Garda Nationala de Mediu – Comisariatul Judetean Timis, seminarul are loc vineri, 8 februarie 2019, cu incepere de la ora 10.00, in Sala Nera a Centrului Regional de Afaceri al CCIA Timis din Bd. Eroilor de la Tisa nr.22.

Seminarul va fi sustinut de:
Dna Lavinia Alina Caluseru, Comisar sef, Garda Nationala de Mediu – Comisariatul Judetean Timis

Dna Teodora Toia, Comisar/

Seminarul se va desfasura intr-o maniera interactiva, sub forma unei sesiuni de intrebari– raspunsuri, fiind recomandata si incurajata, in orice moment, interventia participantilor si discutiile libere.

Participarea membrilor CCIA Timis este gratuita.

Taxa de participare pentru firme ne-membre: 100 lei + TVA/pers.

Termen de confirmare a participarii: 06 februarie 2019.

In cursul anului trecut, CCIA Timis a organizat in cadrul programului de informare si instruire a firmelor cu privire la reglementari europene si nationale, in colaborare cu institutii ale administratiei publice centrale si locale, firme de consultanta, ONG-uri, alte entitati, un numar de 20 seminarii tematice, la care au participat peste 1500 agenti economici.

Informatii suplimentare si inscrieri la tel: 0372 185 240, 0372 185 285, e-mail: [email protected] Persoana de contact: Alina Milin, consultant cameral.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...