Noutati :

Sedinta ordinara la Consiliul Local: taxele si impozitele pe 2012, soarta elevilor de la Arte, gratuitate pentru liceeni cu RATT si Ziua Transportului Local, pe ordinea de zi

30 mai, 2011 - 02:30 PM
Autor: Roxana Deaconescu      
Categorie: ADMINISTRATIE
0

TIMISOARA. Sedinta mare marti la Consiliul Local. Alesii vor vota cateva proiecte importante pentru Timisoara, printre care se numara si stabilitarea taxelor si impozitelor din 2012.

Unul dintre cele mai importante proiecte este si cel ce decide soarta elevilor de la Liceul de Arte. Primaria si Inspectoratul Scolar vrea sa-i mute in containerele speciale, inchiriate pentru o perioada de 5 ani si amplasate in curtea Scolii Generale nr. 9 de pe Bulevardul Liviu Rebreanu. Decizia va fi luata in sedinta de marti, incepand cu ora 15. Profesorii liceului vor participa si ei la plen, dar vor veni cu pancarte si cu mesaje pentru alesi.

Un alt pas important va fi facut si pentru Spitalul Regional de Urgenta prin parteneriat public-privat. In Consiliul Local se va vota trecerea unui teren de 10 hectare din domeniul privat al Timisoarei in domeniul public al statului.

Dupa cum anunta www.opiniatimisoarei.ro, in fiecare an, in ziua de 8 iulie, timisorenii ar putea circula gratis cu toate mijloacele de transport in comun din oras, pentru ca municipalitatea vrea sa instituie Ziua Transportului Public Local din Municipiul Timisoara. Tot la capitolul RATT, liceenii din oras s-ar putea sa circule si ei gratis cu tramvaiele, autobuzele si troleibuzele regiei.

Tot maine se face si primul pas in ceea ce priveste reabilitarea Centrului de Zi pentru Copiii cu Dizabilitati „Podul Lung” din Timisoara. Cladirea a fost incadrata la risc seismic si s-ar putea prabusi in orice moment critic. Copiii beneficiaza in prezent de ingrijire la domiciliu.

Alte proiecte de pe ordinea de zi se refera la construirea hotelurilor Novotel si Etap, cu care proprietarii de pe strada Splaiul T. Vladimirescu nu sunt de acord, precum si la construirea unui complex social cu biserica, gradinita, sala polivalenta, azil de batrani, casa de oaspeti si teren de sport pe strada Tacit nr. 8 din Timisoara.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...