Seara internationala la Timisoara. Cultura Hong Kong-ului, a SUA si a altor patru tari este impartasita timisorenilor

TIMISOARA. Studenti din toate colturile lumii au venit la Timisoara si au invatat 50 de liceeni cum sa-si dezvolte o viitoare cariera. Programul GROW se incheie sambata, 6 august, cu un spectacol de zile mari!

Programul national GROW, desfasurat de Scoala de Valori impreuna cu organizatia studenteasca AIESEC, aduce in Timisoara sambata, 6 august, o pata de internationalism prin evenimentul World Wide Weekend. De la ora 14, la Casa Tineretului, timisorenii vor afla despre cultura si traditiile a sase tari din Asia, America si Europa.

GROW s-a desfasurat in 13 orase din Romania. Scopul programului este dezvoltarea personala si profesionala a liceenilor care au terminat clasa a X-a, respectiv a XI-a. Elevii au participat la ateliere livrate de traineri internationali.

Studenti din toate colturile lumii au venit in capitala Baatului ca sa-i invate pe tineri cum sa-si puna bazele unei cariere, dar si cum sa profite de abilitatile si cunostintele pe care le au pentru a ajunge oameni de succes.

Aflat la a patra editie in Timisoara, GROW a fost un succes care a adus impreună 50 de participanti din zece licee.

Proiectul se va incheia printr-un eveniment, World Wide Weekend, care va avea loc in perioada 6-7 august in toate orasele in care proiectul a fost desfasurat.
Atuci, sunt adusi impreuna participantii, parintii si prietenii acestora pentru a afla mai multe despre cultura, obiceiurile, mancarea, dansurile traditionale, imbracamintea si alte lucruri specifice celor sase tari.

„World Wide Weekend va face ziua de 6 august o zi de vara internationala cu raze de soare din Hong Kong, Danemarca, Portugalia, Slovacia, Polonia si SUA”, spune Anee-Marie Todea.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...