Noutati :

Se vor construi blocuri ANL pentru tineri, pentru medici si profesori la Timisoara! Cate apartamente vor fi si unde?

1 martie, 2016 - 11:52 AM
Autor: Daniel Balteanu      
Categorie: ADMINISTRATIE
1

TIMISOARA. Veste buna pentru tineri, pentru medici si profesori! Primarul Timisoarei s-a intalnit la Bucuresti cu conducerea Agentiei Nationale pentru Locuinte si a primit asigurari ca se vor ridica noi blocuri ANL la Timisoara. Doua vor fi pentru tineri, alte 2 exclusiv pentru profesori si medici.
Acestea se vor construi in zona Ion Ionescu de la Brad.

Am purtat o discutie la Bucuresti cu ANL privind reluarea constructiei de locuinte in Timisoara. Am stabilit cateva detalii care sa faca posibila lansarea unor noi proiecte de contructie de locuinte. In zona Ion Ionescu de la Brad vom avea o etapizare a lucrarilor si am prevazut sa se construiasca 2 blocuri cu 30 de apartamente pentru tineri, blocurile in zona sunt pe formatul S+P+6E. Cele 60 de apartamente din primele 2 blocuri vor fi dedicate tinerilor, in acelasi regim ca pana acum. Apoi, un bloc cu 30 de locuinte va fi ridicat pentru medici si un altul tot cu 30 de locuinte pentru profesori„, a anuntat marti primarul Nicolae Robu.

Edilul a precizat ca a fost aleasa zona Ion Ionescu de la Brad intrucat acolo Primaria Timisoara a identificat un teren liber de sarcini pe care s-ar putea construi cat mai grabnic.

Pregatim protocoale cu Directia de Sanatate si cu Inspectoratul Scolar Timis, pentru ca asa prevad normele. Trimitem detaliile la ANL si se va da drumul la constructia de astfel de locuinte„, a adaugat primarul Nicolae Robu.

Edilul nu a putut estima insa in cat timp ar putea demara santierul in zona.

Ar putea fi construite si case ANL pentru tineri

Primarul Nicolae Robu sustine ca ANL este interesata sa construiasca la Timisoara nu doar blocuri, ci si case pentru tineri.

Si a aparut o noutate care va fi primita bine de catre tineri. Am stabilit sa identificam teren unde sa se construiasca pentru tineri, case. ANL este dispus sa construiasca 50 de case cu 300 de metri patrati de teren” a afirmat edilulInformatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Pai normal, doar vin alegerile si banii de spagute pentru un loc mai in fata pe liste trebuie in campania electorala. Pentru tinerii liberali care fac „voluntariat” in campanie…