Noutati :

Se schimba, din nou, preturile la Stadionul ‘Dan Paltinisanu’ din Timisoara?

24 august, 2016 - 02:43 PM
Autor: Liliana Iedu      
Categorie: ADMINISTRATIE
0

TIMISOARA. Consiliul Judetean Timis se pregateste ca la sfarsitul acestei luni sa organizeze o licitatie pentru inchirierea Stadionului „Dan Paltinisanu” din Timisoara. Pretul de pornire este de 20.000 de lei pe luna, dar in urma licitatiei acesta ar putea fi majorat.

Presedintele Consiliului Judetean Timis, Sorin Grindeanu spune ca ia in calcul si varianta in care nu se va prezenta nimeni la licitatie. Ce se va intampla in acest caz?

Liderul judetului a anuntat ca are o varianta de rezerva: va propune un nou proiect de hotarare pentru stabilirea unui nou pret/eveniment.

La finalul lunii august e termenul limita pentru licitatia de inchiriere a stadionului. Pretul de pornire e 20.000 lei pe luna. Daca nu vor fi doritori, vom veni cu un proiect de hotarare in care tariful de inchiriere pe eveniment sa scada de la 21.000 de lei pe eveniment, cum a fost stabilit inca de anul trecut de CJT. E anormal sa avem 20.000 pe luna, iar daca vreau sa inchiriez pe eveniment sa am 21.000 de lei. Sunt atrife aprobate la sarsitul anului trecut, avem licitatie in desfasurare. Daca nu vor fi doritori, atunci vom veni cu acest proiect de hotarare prin care tarifele sa fie aduse in concordanta cu ceea ce s-a aprobat„, a spus Grindeanu.

Licitatia pentru inchirierea stadionului va avea loc in 29 august a.c., iar cine va castiga licitatia va putea subinchiria la orice alt pret, insa cu notificarea Consiliului Judetean Timis.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...