Se schimba cartile de identitate auto. Ce categorii de autovehicule sunt vizate de modificari?

Registrul Auto Roman propune din aceasta vara schimbarea cartilor de identitate, atat pentru autovehiculele noi, cat si pentru cele la mana a doua, aduse in tara pentru inmatriculare.

Registrul Auto Roman actualizeaza continutul cartilor de identitate auto, pentru ca proprietarii si autoritatile sa aiba mai multe informatii privind datele tehnice ale masinii – unele necesare inclusiv la stabilirea impozitelor„, a explicat, pentru Radio Romania Actualitati, directorul general al institutiei, George Dinca.

„Principala schimbare va fi in completarea mult mai multor rubrici in cartea de identitate. Elementele noi sunt trecerea in cartea de identitate a unor informatii precum norma de poluare europeana, valoarea CO2, sistem de propulsie. Cine are carte de indentitate veche va merge cu aceasta carte pana cand masina va iesi din parc, natural”, a declarat George Dinca.

Citeste mai multe: AICI

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.