Noutati :

Se repara trecerile la nivel cu calea ferata. Anuntul DRDP Timisoara

27 februarie, 2020 - 02:39 PM
Autor: Redactie      
Categorie: ADMINISTRATIE
0

TIMISOARA. 55 de treceri la nivel cu calea ferata de pe raza de competenta a Directiri Regionale de Drumuri si Poduri Timisoara vor fi reamenajate astfel incat traficul rutier sa se desfasoare in cele mai bune conditii.

CITESTE SI: Presedintele CJ Timis, Calin Dobra, la CNAIR: Centura de Sud a Timisoarei a luat viteza 

Este vorba despre un proiect al CNAIR, la nivel national. In ceea ce priveste vestul tarii, aici vor fi 55 astfel de amenajari. In cadrul lucrarilor vor fi montati stalpi de iluminat cu incarcare solara, stalpi pentru delimitarea sensurilor de circulatie, semnalizare rutiera orizontala si marcaj tip covor antiderapant care se va realiza pe o distanta de 50 m, intre bariera si indicator.

In aria de responsabilitate a SDN Arad vor fi amenajate 11 treceri la nivel CF, SDN Caransebes – 6 treceri, SDN Deva – 8 treceri, SDN Orsova – 5 treceri, SDN Timisoara – 25 treceri.

Proiectul este finantat din fonduri europene nerambursabile din cadrul Programului Operational Infrastructura Mare 2014-2020 si are ca scop cresterea sigurantei rutiere prin amenajarea, in toata tara, a 246 de treceri la nivel a drumurilor nationale cu calea ferata pana la sfarsitul anului 2021.

Valoarea totala a contractului este de 34,3 milioane lei si are ca durata de implementare 24 de luni. Implementarea proiectului va creste gradul de siguranta a traficului, prin adoptarea solutiilor tehnice care sa reduca numarul de accidente rutiere grave produse pe drumurile nationale la intersectia cu trecerile la nivel cu calea ferata.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...