Noutati :

Se prelungeste traseul autobuzului 33. Ii va duce pe timisoreni pana la hypermarketurile din Calea Sagului

1 iulie, 2011 - 12:50 PM
Autor: Roxana Deaconescu      
Categorie: SOCIAL
3

TIMISOARA. Timisorenii care vor sa mearga la Realul din Calea Sagului si nu au masina pot lua de acum inainte autobuzul 33. Regia autonoma de transport a decis sa prelungeasca traseul autobuzului, asa ca ultima statie va fi la Real si la Praktiker.

Statia de la Pod Calea Sagului, care este in prezent capat de linie pentru autobuzele 33 se desfiinteaza incepand din 2 iulie, iar noul traseu va cuprinde statiile Dermatina – B.A.T.M.A. – Statia Peco – Real/Practiker. Cursele autobuzului 33 vor opri in statia Expresului 5 din sensul giratoriu de la Real, unde este si capatul de linie.

In plus, in sensul spre oras, mijloacele de transport in comun vor porni din parcarea Real si vor opri in statiile Peco – B.A.T.M.A – Dermatina, abia apoi intrand in traseul cunoscut deja. Intervalele orare vor ramane acelasi. Reprezentantii RATT spun ca modificarea nu afecteaza traseele Expresului 8 si Expresului 1, care vor avea in continuare capatul de linie la Pod Calea Sagului.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 3comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Da, o veste extraordinara… pentru cei de la conducerea Real si Praktiker. Si conducerea Ratt cu siguranta a primit niste prime de vacanta consistente. Dar locuitorii cartierului Steaua ce fac? Intrebati-i pe cei care nu stau langa Calea Sagului, ci spre strazile Bujorilor, Izlaz, Steaua, etc… care vor fi nevoiti sa mearga pana la statia singurei linii care ii duce in centru… cam 15 minute. Si unde e grija Ratt si a Primariei pentru timisoreni? In propriile buzunare.

  2. Se poate infinta 33 barat pe vechiul traseu. nu ne desfinta-ti statia de la pod.

  3. Aleluia! In sfarsit un lucru bun! Aproape bun, aiurea de cei din Steaua! Mai la Realul din Lugojului ar trebui schimbat ceva ca innebunesti cu Expres 4 ala!