Se prelungesc automat abonamentele pentru unele gratuitati pe transportul in comun din Timisoara, in 2013. Vezi care sunt acestea!

TIMISOARA. Regia Autonoma de Transport din Timisoara anunta ca si in anul care vine, elevii precum si pensionarii care beneficiaza de gratuitati pe transportul in comun  sunt asteptati la punctele RATT pentru activarea lor. In unele cazuri, insa abonamentele se prelungesc automat, iar oamenii nu mai trebuie sa ajunga la chioscuri.

Astfel, pensionarii, cetatenii romani cu domiciliul stabil in Timisoara care au implinit 70 de ani si beneficiarii legilor 341/2004, 44/1994 si 309/2002 care au deja cardul RATT nu vor mai trebui sa se prezinte la punctele RATT pentru activarea abonamentului. Acesta va fi prelungit automat si ii va garanta posesorului gratuitate pe viata.

Pensionarii care nu au card de transport RATT sunt asteptati la toate cele 15 puncte de vanzare RATT pentru a primi cardul. Trebuie sa aduca in original cartea de identitate, cuponul de pensie de pe ultima luna (sau adeverinta de la Casa de Pensii), decizie, dupa caz.

Elevii din clasele I-XII sunt si ei invitati la chioscurile RATT cu buletinul de identitate, daca au un astfel de act, dar si cu carnetul de elev vizat pentru anul scolar in curs, pentru a-si activa abonamentul pentru anul 2013. Gratuitatea se mentine pana la pierderea calitatii de elev si este valabila si in perioada vacantelor scolare. Facilitatea se acorda elevilor pana la varsta de 19 ani.

Angajatii asociatiilor de la literele h) – v) isi vor activa abonamentele pentru anul 2013 la Centrul de Gratuitati RATT de pe strada Intrarea Doinei, nr.2 pe baza listelor transmise de asociatii si a buletinului de identitate.

Toti cei care beneficiaza de aceste gretuitati trebuie sa aiba asupra lor dupa caz documentele doveditoare: buletin, cupon de pensie, decizie, carnet de elev vizat la zi pe care le vor prezenta la solicitarea echipelor de control.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...

    Pareri

  1. Alex- spune:

    nu incepeti si voi va rog cu titluri care contin cuvantul „VEZI” ca deja am alergie la asa ceva. merci!