Noutati :

Se opreste gazul in Timisoara! Vor fi afectate mai multe strazi. Vezi daca si a ta se numara printre ele!

21 noiembrie, 2014 - 10:39 AM
Autor: Anonim      
Categorie: UTILE
1

TIMISOARA. Anunt important facut de Serviciul de distributie a gazelor naturale din cadrul E.ON Gaz! Alimentarea va fi intrerupta pe mai multe strazi dintr-unul dintre cele mai mari cartiere ale Timisoarei.

Este vorba de zona Torontalului, unde sambata, 22 noiembrie, nu va mai arde flacara la aragaz si nici nu vor mai porni centralele de apartament.

E.ON Gaz intrerupe distributia de gaze naturale din pricina unor lucrari la sistemul de alimentare.

Astfel, incepand cu ora 9.00 a zilei de sambata, se opreste gazul pe urmatoarele strazi: Pelbartus, Vasile Loichiță, Nicolae Table, Frantz Schmits, Augustin Coman, Sabin Evuțianu, Aurel Pop, Marius Moga, Ion Hobana, Dr. Ernest Neumann, Arthur Rubinstein, Calea Torontalului (parțial spre ieșirea din oraș) și Zona Industrială Calea Torontalului.

Reluarea serviciului de distributie a gazelor naturale se va efectua treptat, imediat dupa finalizarea acestor lucrari, cel mai probabil incepand cu ora 18.00.

Compania solicita consumatorilor sa inchida toate focurile, iar după reluarea distributiei gazelor naturale sa supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute.

In cazul in care simt miros specific de gaz, oamenii sunt rugati sa anunte imediat dispeceratul de urgenta al E.ON Gaz Distributie la unul dintre numerele de telefon:

0800.800.928 (număr gratuit, apelabil din principalele reţele de telefonie fixă şi mobilă) sau
0265.200.928 (număr taxabil cu tarif local din reţeaua Ex-Romtelecom şi cu tariful operatorului din toate celelalte reţele de telefonie).Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Interesanta abordare totusi cred ca sunt inca multe de analizat. Cu toate acestea ma bucur ca s-a abordata aceasta tema. O sa marchez aceata pagina pentru a reveni ulterior, trebuie analizata

    http://www.tst1.sbox.com