Se opreste apa in mai multe localitati din Timis. Programul interventiilor Aquatim

TIMISOARA. Aquatim continua interventiile la propria retea de distributie si va opri apa in mai multe localitati din Timis in zilele care urmeaza.

CITESTE SI: Atentie, cade tencuiala! Inlocuim tigle. Se inchide traficul in fata primariei, la Timisoara 

Astfel, miercuri, 6 iulie, intre orele 9 – 15, se va intrerupe furnizarea apei in localitatea Liebling, iar joi, 7 iulie, intre orele 9 – 15, in localitatile Ciacova si Sacosu Turcesc. Lucrarile din Sacosu Turcesc au fost programate initial in data de 5 iulie, insa, au fost reprogramate pentru data de 7 iulie.

De asemenea, joi, 7 iulie, in Timisoara, intre orele 8 – 17, se vor executa lucrari la conductele Dn 300 si Dn 125, in cadrul proiectului Pasaj Inferior Solventul si se va intrerupe furnizarea apei pe strazile Garii, Nufar si Gheorghe Baritiu.

Tot joi, intre orele 9 – 14, se va intrerupe furnizarea apei in Făget, pe strazile Coriolan Brediceanu, 1 Decembrie 1918, V Alecsandri si Dorobanti, pentru efectuarea lucrarilor de spalare si igienizare a retelei de distributie.

La reluarea alimentarii cu apa in regim normal este posibil ca la robinete sa curga apa tulbure.

Deoarece perturbarile vor fi de scurta durata, Aquatim recomanda clientilor sa nu foloseasca apa in scopuri menajere, pana la limpezirea completa. De asemenea, consumatorii sunt sfatuiti sa ia masuri de stocare a unor cantitati de apa care sa le acopere necesarul pe perioada anuntata.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.
loading...