Se muta ghiseul pentru cazier judiciar de la Timisoara

TIMISOARA. Ghiseul pentru eliberarea cazierului judiciar de la Politia Judetlui se va muta din acest final de saptamana.

CITESTE SI: Dezastru gasit de politistii locali pe santierele din Timisoara. Amenzi de aproape o jumatate de milion de lei aplicate de agenti. Foto 

Cei care au nevoie de acest document vor merge sa il ridice de pe strada Andrei Mocioni, cea care face legatura intre Bulevardul Revolutiei din Decembrie 1989 si strada Academician Dimitrie Gusti, in cladirea Politiei Municipiului Timisoara.

Incepand cu data de 13 aprilie a.c., ghiseul pentru eliberarea certificatelor de Cazier Judiciar si a certificatelor de Integritate Comportamentala, situat in municipiul Timisoara, bulevardul Take Ionescu,nr. 44-46, in cadrul resedintei I.P.J. Timis, se va muta si isi va desfasura activitatea la parterul cladirii Politiei Municipiului Timisoara, situat pe strada Andrei Mocioni, nr. 8-10, pe malul canalului Bega. Intrarea la ghiseu este comuna cu Serviciul Pentru Imigrari Timis.

De asemenea, va aducem la cunostinta faptul ca programul ramane neschimbat, fiind acelasi ca si pana in prezent.„, au transmis reprezentantii IPJ Timis.

Programul va ramane neschimbat.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.