Dezastru gasit de politistii locali pe santierele din Timisoara. Amenzi de aproape o jumatate de milion de lei aplicate de agenti. Foto

TIMISOARA. Politistii locali au descins in ultimele saptamani pe santierele din Timisoara si au dat amenzi atat firmelor care fac lucrari de constructii, cat si uneia care se ocupa de colectarea deseurilor.

CITESTE SI: ‘Ajutor, ajutor!’ Strigatul disperat care a dat alarma la Timisoara. Cautari cu scafandri si barci pe Bega 

Astfel, agentii din cadrul Serviciului Protectia Mediului au controlat o firmă care lucreaza pe strada Augustin Coman, in zona Aradului. Politistii au gasit mai multe tipuri de deseuri amestecate intr-un container, astfel ca au amendat firma cu 60.000 de lei. O sanctiune similara a fost aplicata si societatii care a preluat deseurile amestecate.

Agentii au mers si la punctul de lucru al celei din urma, unde au gasit depozitata cantitatea de aproape 200 metri cubi de deseuri, inclusiv vegetale, nerespectandu-se astfel autorizatia de mediu. Oamenii legii au dat o noua amenda, de aceasta data de 100.000 de lei, iar reprezentantilor firmei li s-a pus in vedere ca in termen de 7 zile sa predea deseurile unui operator autorizat, lucru care s-a si intamplat.

Politistii au descins si pe un santier de pe strada Circumvalatiunii, unde au constatat, la fel ca in primul caz, ca mai multe tipuri de deseuri erau puse intr-un container, fara a fi separate. Agentii au amendat firma care gestioneaza santierul cu 60.000 de lei, dar au continuat verificarile pentru a afla ce societate trebuia sa preia preia resturile. Au descoperit ca era vorba despre aceeasi din cazul primului santier, si au mai dat o amenda de 60.000 de lei societatii.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. Si pe Calea Buziasului langa cladirea Optica unde au inceput lucrarile la stadionul de jucarie, au sapat si au scos toate gunoaiele la suprafata, au iesit toti sobolanii de acolo si mirosurile ca nu poti respira in statia de tramvai si pe strada, e asa de 2 saptamani un munte de pamant si gunoaie !

    • Ce face? Stadion la Optica? Probabil ma sufocam in statie daca mai lucram acum acolo.

  2. Plătește draqu sumele astea