Noutati :

Se intoarce nebunia in trafic la Timisoara! Se inchide circulatia pe mai multe strazi din centru si pe Podul Mihai Viteazul

16 octombrie, 2019 - 03:05 PM
Autor: Bianca Dichis      
Categorie: UTILE
2

TIMISOARA. Noi restrictii in trafic, la Timisoara, in centru. De aceasta data, traficul va fi complet inchis in zona din vecinatatea primariei, si nu numai.

Astfel, de vineri, 18 octombrie, de la ora 10.00, si pana luni, in 21 octombrie, la ora 7.00, nu se va circula pe urmatoarele strazi:

-bv. Regele Ferdinand de la Piața Regina Maria până la Podul Mihai Viteazul;
-Podul Mihai Viteazul;
-str. 20 Decembrie până la intersecția cu Piața Iancu Huniade;
-bv. 16 Decembrie 1989 pe tronsonul cuprins între bv. Regele Ferdinand și Splaiul Tudor Vladimirescu;
-bv. C.D. Loga pe tronsonul cuprins între str. Patriarh Miron Cristea și bv. Regele Ferdinand;
-splaiul N. Titulescu pe tronsonul cuprins între str. Jiul și bv. 16 Decembrie 1989.

Pentru evitarea blocajelor afectate de inchiderile din zona de lucrări, în aceste zile se recomandă să se folosească ca rute ocolitoare pentru traversările NS – SN:

– Punctele Cardinale – bv. Michelangelo – Piata Leonardo daVinci – str. Cluj;
– Bv. Circumvalațiunii -bv. Republicii – Gara de Nord -str. Gh. Pop de Băsești -bd. Iuliu Maniu ( sau bv. General Dragalina – bv. 16 Decembrie 1989)- Calea Șagului.

Reprezentantii primariei au luat masura inchiderii traficului in zona centrala a orasului pentru finalizarea lucrarilor de pe aceste tronsoane.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 2comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Bine, e normal sa inchida caci sunt lucrari, circulatia e restrictionata la sfarsit de saptamana cand traficul e mai lejer, vremea e favorabila acum, „viitorul suna bine”.
    O nelamurire: duminica muncitorii nu sunt platiti mai mult? Ca de asta nu lucreaza noaptea, ca e mai scump.
    Si o intrebare: cu hei-rup-ul asta se termina lucrarea? Intreb pentru un prieten. Da’ si pentru mine 🙂

  2. De pe V. Madgearu: asteptam (cam de demult) vreo 10 roabe de asfalt pentru craterele de pe intrarea pe V. Madgearu (dinspre M. Viteazul) (adncime de 6 – 8 cm si suprafata de vreo 2 – 3 mp) . Sau vom canta in continuare melodie: „In astepatrea ta mai trece.. UN AN”?