Noutati :

Se inchide complet circulatia in centrul orasului, intre pasajul Michelangelo si Bulevardul Revolutiei. Nicolae Robu: Terminam lucrarile pana incepe scoala. Video

3 septembrie, 2019 - 01:48 PM
Autor: Bianca Dichis      
Categorie: ADMINISTRATIE
2

TIMISOARA. Nu se va circula deloc in zona centrala a orasului, incepand de miercuri, 4 septembrie. Reprezentantii Primariei au anuntat ca opresc complet traficul rutier, pentru a putea asfalta strazile din perimetrul restrictionat.

CITESTE SI: Noi linii de troleibuze si autobuze din Timisoara deviate, din cauza lucrarilor din centru

„Pentru finalizarea lucrarilor de asfaltare, Comisia de circulatie a municipiului a aprobat inchiderea totala a circulatiei rutiere din data de 4.09.2019 de la ora 7 dimineata pana in data de 5.09.2019, ora 5, pe strada Michelangelo pe sectorul cuprins intre Pasajul Michelangelo si bd. Ion.C. Bratianu, pe sensul de mers spre bd. Revolutiei.

Se va proceda si la inchiderea totala a circulatiei rutiere pe strada Michelangelo si bd. Ion C. Bratianu, intre pasajul Michelangelo si bd. Revolutiei din 1989, pe ambele sensuri de mers, din data de 5.09.2019 de la ora 7 pana in data de 6.09.2019, ora 5″, transmit reprezentantii Primariei Timisoara.

Pana in prezent, s-au facut lucrari la structura de rezistenta a strazilor aflate in lucru, iar in zilele urmatoare, sa fie turnat stratul final de asfalt pe strazile din zona centrala.

„Am facut mobilizare la maximum, pentru ca dorim ca pana luni, cand incepe scoala, sa fie dat in folosinta tot acest ansamblu de lucrari. Vor fi gata lucrarile la carosabil pana la inceputul anului scolar, urmand ca apoi sa se lucreze la trotuare si la spatiile verzi. Parcursul lucrarilor a fost cu impact negativ in trafic, greul a trecut, s-a lucrat foarte mult in subteran, s-a lucrat la schimbarea retelelor de utilitati, s-au facut tubulaturi pentru cabluri, acum mai sunt lucrari de finisaje, la suprafata”, a spus primarul Nicolae Robu.

Pana acum au fost finalizate lucrarile de largire al 3 benzi a strazii Martin Luther. Se lucreaza in continuare pe mai toate strazile cuprinse intre Punctele Cardinale, Posta Mare, Michelangelo si Primaria Timisoara.

De asemenea, statia de taxi de la Conti a fost deja desfiintata, masinile fiind mutate provizoriu vizavi, in vecinatatea fostului sediu Tarom. Insa, in final, taximetristii urmeaza sa stationeze pe strada Proclamatia de la Timisoara, unde, la marginea bordurii, vor fi facute marcajele de delimitare ale statiei.

Video: George Stefanita



Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 2comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Cum-necum, din 9 poduri bune pentru circulatia auto s-a reusit sa se inchida 3 simultan.

    • cum necum din 9 poduri bune tu mananci cacat de sub fiecare pod,troll borat !