Noutati :

Se inchid mai multe strazi din centru, la Timisoara. Nu se va circula toata saptamana

19 august, 2019 - 11:41 AM
Autor: Bianca Dichis      
Categorie: ADMINISTRATIE
2

TIMISOARA. Atentie, soferi! Mai multe strazi din centrul orasului se vor inchide, pret de cateva zile.

CITESTE SI: Ne-am batut joc si de asta. Tunelul iubirii din Banat a disparut. Cum a pierit un simbol care atragea mii de turisti 

Reprezentantii Primariei anunta restrictii in trafic, unde se lucreaza pentru reorganizarea traficului si extinderea mai multor strazi.

Astfel, incepand de miercuri, 21 august, nu se va putea circula pe strada Martin Luther, dinspre Punctele Cardinale spre Hotel Continental, pentru ca muncitorii sa poata turna stratul final de asfalt. Apoi, traficul va fi blocat si pe strazile Hector si la Punctele Cardinale, intre strazile Popa Sapca si Take Ionescu.

„Pentru executarea lucrarilor de asternere strat de uzura la obiectivul “Lucrari de reparatii bv Revolutiei din 1989 – I.C. Bratianu – str. Michelangelo” Primaria Municipiului Timisoara anunta ca se va inchide traficul rutier in perioada 21.08.2019 – 23.08.2019 pe str. Martin Luther, respectiv in perioada 23.08.2019 – 26.08.2019 pe str. Hector si în Piata I.C. Bratianu (n.r. – sensul giratoriu de la Punctele Cardinale) pe sectorul care face legatura intre str. Popa Sapca si bv. Take Ionescu. Relatiile permise: str. Popa Sapca-Piata Marasti relatie de dreapta, str. Oituz – str. M Luther relatie de dreapta, bv. T. Ionescu – str. Popa Sapca – 1 banda de dreapta.”, transmit reprezentantii Primariei Timisoara.

In prezent se lucreaza in toate zonele ce urmeaza sa fie inchise. Pe strada Hector a fost desfiintat scuarul care era in zona Bastionului Theresia, a fost largita strada si au fost montate borduri noi si a fost turnat primul strat de asfalt.

Urmeaza sa fie amenajate si trotuarele in intreaga zona, iar apoi va fi turnat stratul final de asfalt si vor fi realizate marcajele rutiere.

Statia de taxi din fata hotelului Continental a fost deja desfiintata si mutata, la fel ca si statia de autobuz din lateralul hotelului. Au fost desfiintate scuarurile de pe mijlocul soselei si s-a luat din spatiul verde pe fiecare parte a strazii.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 2comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. M-ar bucura daca „lucrarile de asternere strat de uzura” ar fi de calitate si s-ar evita „ondularile” de 5 – 8 cm care se manifesta pe multe din bulevardele (relativ) recent finalizate, circulat auto/troleibuze (vezi statiile). Garantia ar trebui extinsa si din acest punct de vedere!

    • ce vrei tu costa mai mult, deci spaga mai putina. nu se poate asa ceva.