Se face curatenie pe pista de biciclete spre Serbia! Pregatiri pentru primul weekend din aceasta primavara in care putem trece in tara vecina prin punctul de frontiera provizoriu pe Bega. Foto

TIMISOARA. Pregatiri pentru primele excursii ale primaverii pe pista de biciclete care duce de la Timisoara pana in Serbia.

CITESTE SI: Mergem cu bicicleta pe pista de la Timisoara pana in Serbia, de sambata. Programul punctului de trecere frontiera provizoriu 

Echipele de muncitori ale Consiliului Judetean Timis au pornit o ampla actiune de curatenie pe toata lungimea traseului.

Pentru pregatirea evenimentului din acest weekend, de trecere, pe biciclete, a granitei in Serbia, am intervenit pe o lungime de 37 de kilometri cu:
✅️ igienizarea popasurilor;
✅️ strangerea de deseuri de pe intreg parcursul pistei;
✅️ tunderea ierbii.

💦 Chiar daca sambata vremea pare ca nu tine cu iubitorii mersului pe bicicleta, cu imbracaminte impermeabila puteti pedala pana intr-o localitate mai apropiata de Timisoara sau puteti ramane peste noapte in Zrenjanin pana duminica, cand se anunta peste 18 grade si soare stralucitor„, transmit reprezentantii Consiliului Judetean Timis.

In perioada martie-octombrie 2023, pe pista construita de-a lungul canalului Bega intre Timisoara si Zrenjanin, se poate trece frontiera pe biciclete, un weekend pe luna, intre orele 8:00 – 20:00.

Celelalte weekend-uri in care trecerea in tara vecina va fi posibila pe pista de pe malul Begai sunt urmatoarele: 29 – 30 aprilie; 27 – 28 mai; 03 – 04 iunie; 24 – 25 iunie; 29 – 30 iulie; 26 – 27 august; 23 – 24 septembrie; 28 – 29 octombrie.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...

    Pareri

  1. hableany spune:

    Exagerati cu PISTA asta sarbeasca. Ar fi suficienta daca ar fi ca lumea si sigura pana Utvin, max. 15-20 km. Ingrijiti. Se pare ca Titu Bojin (si nationalistii lui) nu are/au
    alt domeniu de activitate.