Se fac noi angajari in Primaria Timisoara. 6 posturi la Centrul de Proiecte. Salariile de baza pleaca de la 5.000 de lei si ajung la aproape 13.000 de lei pe luna

TIMISOARA. Administratia Fritz continua sa faca angajari in primarie. Dupa ce a instalat-o pe Alexandra Rigler directoare a noului Centru de Proiecte, infiintat in martie, acum ii completeaza echipa. Celelalte 6 posturi din organigrama au fost scoase la concurs.

CITESTE SI: In doua saptamani vom avea un proiectant pentru viitorul pod peste Bega si a strazii care sa lege B-dul Dambovita de zona Garii prin pasajul Solventul, la Timisoara. Anuntul viceprimarului Ruben Latcau

Serviciul Public Centrul de Proiecte al Municipiului Timisoara va functiona in cladirea Primariei Vechi, pe strada Vasile Alecsandri la nr 1 si va avea sapte angajati – un director (Alexandra Rigler, n.r.), un contabil sef, un economist, un consilier juridic, un inspector de specialitate, un expert in programe si proiecte, dar si un expert in comunicare si relatii publice.
Sefii vor avea salariile de baza de 12.829 de lei, respectiv 10.791 de lei, in vreme ce lefurile de baza ale executantilor se vor situa intre 5.156 si 7.469 de lei, ele fiind deja aprobate de Consiliul Local inca de la infiintarea centrului.

Acest Centru de Proiecte functioneaza sub autoritatea CLT, fiind finantat din subventii de la bugetul local al Timisoarei si venituri proprii, precum si din donatii si sponsorizari.

Va gestiona banii pe care primaria ii va da pentru proiecte din cultura, educatie, tineret, sport, mediu, implicare civica si sociala. Prin centru se vor derula si finantarile pentru proiectele societatii civile si organizatii ale cetatenilor Timisoarei pentru proiectul Capitala Culturala Europeana.

Detalii legate de joburi si concurs gasiti AICI.

Dominic Fritz n-a mai facut auditul promis inca din campania electorala pentru regandirea posturilor angajatilor din Primaria Timisoara, insa va anunta vineri noua organigrama a municipalitatii.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. Donimic Fritz esti o rusine pentru Timisoara! Ai promis audit si apoi taiere de organigrama si nu ai facut. Ba chiar, constant, ai marit numarul de trantori din Primaria Timisoara. Cei care te-am votat am fost inocenti sa credem ca ai vreo valoare si ca vei rezolva problemele nerezolvate ale orasului. DIn pacate orasul e mult mai murdar decat inainte si in urmatorii tai ani de mandat nu ne putem astepta la nici o imbunatatire. Ba chiar abonatii Colterm se pot astepta sa nu mai aiba apa calda si caldura la iarna… Vai de capul tau si al USR-ului, care a ajuns o mare mizerie.

  2. Cum au smecherit examentul pt tanti arhitecta,asa vor face in continuare.Si sa se ocupe tot directorul de la teatrul german.L-a angajat pe pile tipul e artist,lucru stiut si folosit f bine de primar si vice.

  3. RUSINE

  4. Bravos!!!Nu sunt destui imbecili si paparude care ,,toaca frunza la caini,, in primarie???Mai trebuie??Nu era vorba in campanie electorala,ca ,,rariti,, trantorii pe salarii din buget??De asta v-am ales ,politicieni usr-isti …ca ne scapati de paraziti…dar voi suprapopulati primaria……HUOOOOO!!!

    • Stai sa vezi ce specimene de la USR vor popula aceste posturi noi din primarie…

  5. Doar risipa si jaf din bani publici! Un deja vu…in ritmul asta, insa, nici noul primar nu cred ca scapa de dosare penale…