Noutati :

Se fac angajari la Primaria Timisoara. Pentru majoritatea posturilor nu se cer studii superioare

4 octombrie, 2017 - 10:12 AM
Autor: Daniel Balteanu      
Categorie: ADMINISTRATIE
0

TIMISOARA. Municipalitatea face angajari pentru a ocupa mai multe posturi vacante si organizeaza un concurs.

CITESTE SI: Bataie in plin centru la Timisoara. A intervenit SMURD-ul. Foto

Angajarile se fac pentru Serviciu Public Crese Timisoara, iar cele mai multe posturi scoase la concurs sunt cele de ingrijitoare de copii, unde sunt oferite 15 locuri de munca. De asemenea, primaria scoate la concurs 13 posturi de educator, in ambele cazuri nefiind nevoie de studii superioare.

Se mai cauta patru medici specialisti, cu un sfert de norma, patru directori de cresa, 3 asistenti medicali, doua ajutoare de bucatar, doi ingrijitori pentru curatenie si si doi administratori cu jumatate de norma. In cazul posturilor de director este ceruta o vechime de doi ani si studii universitare.

CITESTE SI: Platim mai mult pentru caldura in Timisoara, iarna asta? Anuntul primarului Nicolae Robu legat de scumpire 

Candidatii trebuie sa depuna dosarele pana in 16 octombrie, iar dosarul trebuie sa cuprinda:
– cerere de inscriere, la concurs
– copia actului de identitate
– copiile diplomelor de studii si ale altor acte care atesta efectuarea unor specializari
– copia carnetului de munca sau, dupa caz, adeverinta care sa ateste vechimea in munca si, dupa caz, in specialitate, raportul revisal
– cazierul judiciar (acesta poate fi inlocuit cu o declaratie pe proprie raspundere, cu obligatia de a completa dosarul de concurs cu originalul documentului pe parcursul desfasurarii concursului, dar nu mai tarziu de 5 zile lucratoare de la data la care a fost declarat admis in urma selectiei dosarelor si inainte de proba scrisa).
– adeverinta care sa ateste starea de sanatate corespunzatoare
– curriculum vitae
– dosar de carton plic

Copiile actelor prevazute mai sus se prezinta insotite de documentele originale, care se certifica pentru conformitatea cu originalul de catre secretariatul comisiei de concurs, sau in copii legalizate.

Concursul va fi organizat in 25 octombrie de la ora 10.00.

Relatii suplimentare se pot obtine la sediul institutiei din Timisoara str. Piatra Craiului nr.2 la Serviciul Resurse Umane si la nr. de telefon : 0256-408420.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...