Se fac angajari la Primaria Timisoara! Pentru majoritatea posturilor nu e nevoie de vechime sau studii superioare

TIMISOARA. Primaria Timisoara scoate noi posturi la concurs, iar pentru angajare nu este nevoie de studii superioare si in unele cazuri nici macar de vechime.

CITESTE SI: Parinti ingenunchiati de durere, in Banat! Fata lor de 16 ani s-a sinucis. Ce a impins-o la moarte? 

Posturile disponibile sunt destinate Serviciului Public Crese. Astfel, se cauta un director, pentru care se cer studii universitare de licenta absolvite cu diploma in specializarile Drept, Economie, Medicina sau Sociologie, cu o vechime de cel putin 2 ani. Doritorii trebuie sa stie sa lucreze cu calculatorul.
Apoi sunt disponibile 8 posuri de educator puericultor. Pentru acestea se cer studii medii absolvite cu diploma si un curs de calificare, fara vechime.
Mai sunt scoase la concurs 5 job-uri de muncitor calificat pentru care este nevoie doar de studii liceale absolvite cu diploma de Bacalaureat si un curs de calificare bucatar, precum si alte 5 pozitii de ajutor de bucatar pentru care nu e nevoie decat de studii medii absolivte cu diploma sau generale.

Ultima zi de inscriere la concurs este 21 iulie, iar examinarea se va desfasura in 31 iulie, de la ora 10.00.

Iata ce trebuie sa contina dosarul!

copia actului de identitate;
cerere de înscriere, la concurs;
copiile diplomelor de studii şi alealtor acte care atestă efectuarea unor specializări;
copia carnetului de muncă sau, după caz, adeverinţă care să ateste vechimea în muncă şi, după caz, în specialitate, raportul revisal;
cazierul judiciar (acesta poate fi înlocuit cu o declaraţie pe proprie răspundere, cu obligaţia de a completa dosarul de concurs cu originalul documentului pe tot parcursul desfăşurării concursului, dar nu mai târziu de 5 zile lucrătoare de la data la care a fost declarat admis în urma selecţiei dosarelor).
adeverinţă care să ateste starea de sănătate corespunzătoare;
curriculum vitae

Informatii suplimentare primiti la nr. de telefon: 0256408420

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.
loading...