Noutati :

Se fac angajari la Primaria Timisoara! Pentru aproape toate posturile nu se cere vechime

12 iulie, 2017 - 08:45 AM
Autor: Anonim      
Categorie: ADMINISTRATIE
0

TIMISOARA. Primaria Timisoara scoate noi posturi la concurs, iar pentru angajare este nevoie de studii medii sau superioare, insa nu si de vechime.

CITESTE SI: Moment incredibil intr-un supermarket din Timisoara! Clienta surprinsa cand isi facea nevoile langa casa de marcat. VIDEO! 

Job-urile sunt pentru Serviciul de Asistenta Medicala Scolara, pentru Biroul Logistica si pentru Compartimentul de Relationare cu Minoritatile Etnice.

Astfel, vor fi scoase la concurs 4 posturi de asistent medical, pentru care este nevoie de studii medii absolivte cu diploma in specialitate si cunostinte de operare pe calculator la nivel mediu.

Apoi, se cauta un medic primar dentist, cu studii de lunga durata in Medicina Dentara, un medic absolvent de Medicina Generala, un inspector de specialitate gradul debutant, absolvent de studii superioare in stiinte economice si 2 inspectori de specialitate gradul II cu studii superioare. Doar pentru aceste din urma pozitii se cere vechime un an, dar si cunoasterea uneia dintre limbile: engleza, germana, sarba, maghiara sau italiana, nivel avansat.
Ultimele posturi sunt destinate unui muncitor la Casa de Cultura si unui ingrijitor la Gradina Zoologica.

CITESTE SI: Nicolae Robu catre timisorenii furiosi pe muzica tare din cluburi noaptea: MUTATI-VA in alta parte! 

Dosarul de inscriere trebuie sa contina in mod obligatoriu urmatoarele documente:
a) cerere de inscriere la concurs adresata conducatorului autoritatii organizatoare;
b) copia actului de identitate sau orice alt document care atesta identitatea, potrivit legii, dupa caz;
c) copiile documentelor care sa ateste nivelul studiilor si ale altor acte care atesta efectuarea unor specializari, copiile documentelor care atesta indeplinirea conditiilor specifice;
d) copia carnetului de munca, conforma cu originalul, sau, dupa caz, si adeverinte care sa ateste vechimea in munca, si in specialitatea studiilor;
e) cazierul judiciar sau o declaratie pe propria raspundere ca nu are antecedente penale care sa-l faca incompatibil cu functia pentru care candideaza;
f) adeverinta medicala care sa ateste starea de sanatate corespunzatoare eliberata cu cel mult 6 luni anterior derularii concursului de catre medicul de familie al candidatului sau de catre unitatile sanitare abilitate;
g) curriculum vitae;
h) alte documente relevante pentru desfasurarea concursului.

Adeverinta care atesta starea de sanatate contine, in clar, numarul, data, numele emitentului si calitatea acestuia, in formatul standard stabilit de Ministerul Sanatatii.
in cazul documentului prevazut la lit. e), candidatul declarat admis la selectia dosarelor, care a depus la inscriere o declaratie pe propria raspundere ca nu are antecedente penale, are obligatia de a completa dosarul de concurs cu originalul cazierului judiciar, cel mai tarziu pana la data desfasurarii primei probe a concursului.

Ultima zi pentru depunerea dosarului de concurs este 24 iulie, la Serviciul Resurse Umane din Primaria Timisoara.

Testarea va avea loc in 21 august.

 Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...