Se fac angajari la Primaria Timisoara. Lista posturilor libere

TIMISOARA. Primaria Timisoara face o noua serie angajari pentru a ocupa mai multe posturi vacante si organizeaza concursuri.

CITESTE SI: Creste Autostrada Liliecilor. Cum merg lucrarile pe Lotul 4 Lugoj – Deva si cand vom intra cu masina pe soseaua de mare viteza 

Primaria cauta oameni pentru diferite birouri si servicii din subordinea institutiei, cum ar fi Biroul Generare si Management Proiecte Edilitare, Biroul Monitorizare Implementare Proiecte Edilitare, Biroul Transport si Siguranta Circulatiei, Biroul Drumuri Poduri Parcaje, Compartimentul Realizare, Intretinere, Reparare Drumuri, trotuare siParcaje Institutionale ale Municipalitatii, Compartiment Termoficare, Retele de Gaz, dar si la Serviciul Stare Civila si Evidenta Populatiei.

Proba scrisa a concursului se va desfasura in 13 martie, de la ora 10.00, la sediul Primariei Timisoara, iar interviul in 20 martie.

Toate posturile sunt pentru consilieri, respectiv referenti si in majoritatea cazurilor se solicita vechime, in unele situatii chiar de minim 9 ani.

Pentru cateva pozitii nu se cere vechime defel.
Lista posturilor vacante disponibile poate fi consultata AICI.

Detalii despre conditiile pe care trebuie sa le indeplineasca doritorii si ce trebuie sa contina dosarul de inscriere gasiti AICI.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...