Se fac angajari la Primaria Timisoara. Lista locurilor libere

TIMISOARA. Primaria Timisoara face o noua serie angajari pentru a ocupa mai multe posturi vacante si organizeaza concurs.

CITESTE SI: Veste grozava. A fost gasit baietelul disparut in drum spre scoala la Timisoara 

Primaria cauta oameni pentru diferite birouri si servicii din subordinea institutiei.

Proba scrisa a concursului e programata pentru 12 martie, ora 10.00.

Astfel, se cauta un consilier cl. I gradul asistent pentru Serviciul Scoli Spitale, pentru care se cer studii universitare de licenta absolvite cu diploma, studii superioare de lunga durata absolvite cu diploma de licenta sau echivalenta. E nevoie de vechime de minim 1 an.

Un alt post este pentru consilier cl. I gradul asistent la Biroul Evidenta Patrimoniu, pentru care, de asemenea, se cer studii universitare de licenta absolvite cu diploma, studii superioare de lunga durata absolvite cu diploma de licenta sau echivalenta – specializare economie/contabilitate. E nevoie de vechime de minim 1 an.

Un al treilea job este tot de consilier Cl. I gradul asistent pentru Serviciul Resurse Umane, pentru care este nevoie de studii universitare de licenta absolvite cu diploma, studii superioare de lunga durata absolvite cu diploma de licenta sau echivalenta – specializare economie/contabilitate. Vechimea ceruta pentru post este tot de 1 an.

CITESTE SI: Schimbare importanta in cartierul de case ce va fi construit de ANL la Timisoara. Cate locuinte vor fi ridicate 

Dosarele doritorilor se depun la sediul Primariei Timisoara, pana cel tarziu in 5 martie.

Toate detaliile legate de documentele necesare in vederea inscrierii si atributiile posturilor le gasiti AICI.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.