Noutati :

Se fac angajari la Consiliul Judetean Timis. Zeci de posturi sunt scoase la concurs

10 noiembrie, 2018 - 10:36 AM
Autor: Liliana Iedu      
Categorie: ADMINISTRATIE
0

TIMISOARA. Consiliul Judetean Timis scoate la concurs zeci de posturi, la mai multe birouri din cadrul institutiei. Este vorba de pozitii de consilieri, dar si de functii de conducere.

CITESTE SI: Se fac angajari la Pompieri in Timisoara, iar cei interesati nu trebuie sa fie militari. Anuntul ISU Timis 

Un post de consilier este scos la concurs la Serviciul Achizitii Publice, la serviciul Relatii Externe si Protocol sunt disponibile doua posturi: unul de consilier si altul de inspector, la Biroul Comunicare a fost scoasa la concurs functia de sef birou si doua posturi de consilier. Doua posturi de consilier sunt disponibile la Biroul Strategii, Relatii Institutii Publice si Mediul de Afaceri, alte trei la Serviciul Intern de Prevenire si Protectie. Mai sunt 4 posturi de consilier la Serviciul Investitii ale Consiliului Judetean si Subordonate, 3 posturi de consilier la Serviciul Strategii si Managementul Proiectelor, un post de consilier la Compartimentul Monitorizarea Activitatilor de Utilitati Publice, doua posturi de consilier la Biroul Venituri, alte doua la Compartimentul Informatica, un post de consilier la Aerviciul Administrare si Control Drumuri si alte patru la Serviciul Consultanta si Avizare Juridica.

Proba scrisa are loc in data de 12 decembrie, iar interviul in data de 18 decembrie. Pentru cele doua posturi de consilier la Serviciul Intern de Prevenire si Protectie se da si o proba suplimentara, de testare a cunostintelor de operare pe calculator. Aceasta va avea loc in data de 11 decembrie.

Mai multe informatii, AICI.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...