Noutati :

Se fac angajari in Politie, la Timisoara. Sunt o multime de posturi si nu e nevoie de scoala de politie. Ce se cauta

1 iulie, 2022 - 12:01 PM
Autor: Daniel Balteanu      
Categorie: UTILE
5

TIMISOARA. Inspectoratul de Politie Judetean Timis organizeaza concurs, cu recrutare din sursa externa, pentru ocuparea a 60 posturi vacante, de personal contractual.

CITESTE SI: Se apropie de 1000 cererile de debransare la Timisoara. Reprezentantii Colterm linistesc populatia anuntand ca acum au un stoc de carbune ce asigura incalzirea orasului pentru… 10 zile, dar ca acesta va creste 

Joburile disponibile la IPJ Timis, pentru care nu este nevoie de absolvirea unei scoli de politie:
– 3 sunt pentru ofiter
– 57 sunt pentru agenti de politie – dintre care 25 pentru ajutor de sef de post din specialitatea ordine publica, in mediul rural.

Dosarele se depun online la Serviciul Resurse Umane din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Timis (Timisoara, bulevardul Take Ionescu, nr. 44 – 46), pana in 12 iulie, la ora 16:00, doar in zilele lucratoare, la adresele de email specificate in fiecare anunt, in perioada stabilita pentru inscriere.

Sesiunea de admitere cuprinde mai multe etape. Dupa incheierea perioadei de recrutare, sunt planificate proba de evaluare a performantei fizice, acolo unde este cazul, sustinerea probei de evaluare a cunostintelor de specialitate, examinarea psihologica si medicala a candidatilor.

Data examenului scris este 03 septembrie 2022, fiind aceeasi pentru toate posturile scoase la concurs la nivel national.

Anunturile de recrutare, cu toate detaliile necesare inscrierii, precum si modelele documentelor, pot fi accesate gratuit pe adresa de internet a I.P.J. Timis, sectiunea Cariera – Posturi Scoase la Concurs: https://tm.politiaromana.ro/ro/cariera/posturi-scoase-la-concurs.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

 • 5comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

 1. nu e nevoie de școală.
  majoritatea milițienilor au 4 clase

 2. Patru clase de aveam
  Ma facea mama jandarm

 3. cea mai proasta meserie
  este la j……….

  ghiciti

 4. Continuind in continuare cu politica pensionarilor la 40 de ani,in baza unor legi bineinteles , se va ajunge , daca nu s a ajuns deja ca majoritatea angajatilor de la politie,jandarmi,etc sa aiba 3 luni de scoala.(si daca nu s a ajuns este foarte aproape momentul,caci pensionarile vor continua , iar banii dati de stat pentru pensiile fara contributivitate va creste exponential).
  Mai demult angajarile cum se spune acum ..din sursa externa.. erau exceptia acum sint regula.

 5. „Sunt o multime de posturi si nu e nevoie de scoala de politie. „-Deci liber.Puturosii,batausii,analfabetii se pot angaja in politie linga ceilalti militeni.