Se extinde Spitalul Judetean din Timisoara. Se ridica o noua cladire in curtea unitatii

TIMISOARA. Un nou pas inainte pentru realizarea unei noi cladiri la Spitalul Judetean din Timisoara.

Reprezentantii Consiliului Judetean Timis anunta ca se lanseaza licitatia pentru proiectare si executie pentru extinderea si modernizarea Unitatii de Primiri Urgente a Spitalului Judetean din Timisoara, o investitie din fonduri europene, care se ridica la 4,4 miliaone de lei.

„Construim un corp nou cu o suprafata la sol de 355 mp si o suprafata desfasurata de aproape 800 mp, cu subsol, parter si etaj. La parter, se va amplasa o camera pentru accesul ambulantelor si o sala noua de asteptare. De asemenea, vor fi create spatii de decontaminare si deparazitare, camere de receptie si triaj, cat si grupuri sanitare. La etaj, vom crea si o sala de curs”, transmite Calin Dobra, presedintele Consiliului Judetean Timis.

Odata cu realizarea acestei investitii, mai multe spatii administrative vor fi transformate in cabinete de consultatii, de mica chirurgie si de ginecologie.

Valoarea estimata a contractului este de 4.4 milioane lei (fara TVA), finantarea fiind asigurata prin Programul Operational Regional 2014 – 2020. Din aceasta suma, 135.000 lei sunt rezervati serviciilor de proiectare.

Durata contractului este de 25 de luni, din care 6 de proiectare si 19 luni pentru executia lucrarilor.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.
loading...

    Pareri

  1. Nu s-a pierdut insa, cumva, pe parcurs ideea parcarii pentru cei care vin la „urgenta” (only). Se pare ca pentru „urbanisti” problema parcarilor din Timisoara nu prea exista (decat pe hartie); vezi si celelalte doua spitale noi)