Se extinde si se modernizeaza reteaua de curent de la Spitalul Municipal Timisoara cu bani europeni, aproape 2 milioane de euro

TIMISOARA. Infrastructura de energie electrica a Spitalului Municipal Timisoara va fi modernizata pentru a creste siguranta pacientilor.

CITESTE SI: Se modernizeaza un drum judetean in Timis, de nici 2 km, cu 1 milion de euro, prin programul Anghel Saligny

La un an de la momentul aprobarii in Consiliul Local, proiectul pentru care Primaria Timisoara a obtinut bani europeni va fi implementat.

A fost lansata licitatia pentru gasirea unei firme care sa modernizeze si sa extinda reteaua de curent a unitatii sanitare, dar si instalatia de detectare, semnalizare si alarmare in situatii critice.

Lucrarea ar trebui sa nu depaseasca o jumtate de an.

Valoarea contractului este estimata la 7.799.233 lei fara TVA, adica aproape 2 milioane de euro cu TVA, fondurile fiind asigurate prin
Programul Operational Infrastructura Mare – POIM.

Firmele interesate isi pot depune ofertele pana in 5 mai.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.
loading...