Se depun ofertele pentru cel de-al doilea tronson de autostrada intre Timisoara si Lugoj

TIMISOARA. CNADR asteapta, luni, depunerea de oferte pentru constructia mai multor tronsoane de autostrazi ce fac parte din Coridorul IV Paneuropean, printre care lotul al doilea din autostrada ce va lega Timisoara de Lugoj.

Pentru al doilea tronson din autostrada Timisoara – Lugoj, valoarea estimata a contractului este de 611,8 milioane de lei fara TVA. Pentru perioada de proiectare si constructie este prevazuta o perioada de 30 de luni, cu o perioada de garantie de 48 de luni.

Mai sunt vizate pentru depunerea de oferte si loturile 2 si 3 din Lugoj-Deva (in total 49,76 km), si lotul 4 din Lugoj-Deva (22,14 km). Cea de-a patra licitatie vizeaza constructia a 8,7 kilometri din Autostrada – Transilvania, intre Gilau si Nadaselu.

Ofertele se pot depune pana astazi, 20 august, la ora 16:00. Ofertele urmeaza sa fie deschise marti si mieruri. Marti, 21 august, vor fi deschise plicurile depuse pentru Gilau – Nadaselu, respectiv pentru tronsonul 2 din Timisoara – Lugoj, iar miercuri, 22 august, ofertele pentru loturile 2, 3 şi 4 din Lugoj – Deva.

In scurt timp, se va fixa si licitatia.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.
loading...