Noutati :

Se cauta constructor pentru trei drumuri judetene, de 23 de kilometri, din Timis

16 octombrie, 2018 - 01:32 PM
Autor: Redactie      
Categorie: ADMINISTRATIE
0

TIMISOARA. Trei drumuri judetene vor fi asfaltate cu bani de la bugetul national, prin Programul National de Dezvoltare Locala (PNDL). Consiliul Judetean Timis a demarat licitatia.

CITESTE SI: Lucrari de urgenta in zonele afectate de viituri. Anuntul Apelor Banat la Timisoara 

Valoarea totala a lucrarilor este de 29 milioane de lei, la care se adauga TVA.

Consiliul Judetean Timis a publicat, in sistemul electronic, anuntul de organizare a licitatiei pentru trei lucrari de investitii la drumurile judetene, si anume: asfaltarea DJ 609 Valea Lunga-Cliciova, km 7+800-12+730, asfaltarea DJ 593A – sector Sanmartinu Sarbesc – Sanmartinu Maghiar, km 8+270-13+800 si asfaltarea DJ 588B Rovinita Mare-Percosova – Gherman, L=13,5 km.

CITESTE SI: Timisoara, o piata a extremelor: are cea mai mare criza de forta de munca din toata Romania, dar si cele mai putine firme cu capital romanesc. Ce au reusit multinationalele in zona 

Anunturile de organizare a licitatiei pentru trei lucrari importante la infrastructura rutiera din judetul nostru au fost publicate pe SICAP. Este vorba despre lucrari pentru care la sfarsitul anului trecut am semnat contractele de finantare din bugetul de stat, prin Programul National de Dezvoltare Locala. Valoarea totala estimata pentru executia acestor lucrari este de circa 29 milioane de lei, fara TVA. Sper ca in cel mai scurt timp posibil sa avem desemnati castigarii acestor licitatii, avand in vedere ca deschiderea ofertelor va avea loc in data de 1 noiembrie 2018”, a subliniat presedintele Consiliului Judetean Timis, Calin Dobra.

Drumul Judeţean 588 B asigura legatura dintre DJ 588A si DN 57, spre judetul Caras-Severin si spre DN 59, punctul de trecere a frontierei Moraviţa, iar sectorul de drum propus pentru modernizare are o lungime de 13,5 km. Suma estimata pentru executie este de 19.898.350 lei (fara TVA).

In cazul Drumului Judetean 593 A, care asigura legatura rutiera intre DJ 593 si DN 59 B, vor fi executate lucrari de modernizare pe o lungime de 4,91 km, estimate la valoarea de 4.383.985 lei (fara TVA).

Drumul Judetean 609 asigura legatura dintre municipiul Lugoj si localitaţile Bethausen, Ohaba Lunga si judetul Arad (orasul Lipova). Sectorul de drum judeţean pe care vor fi executate lucrari are o lungime de 4,93 km, iar valoarea estimata este de 4.736.822 lei (fara TVA).Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...