Noutati :

Se apropie curatenia de primavara la Timisoara. Vezi cand se ridica gunoiul de pe strada ta!

14 martie, 2013 - 02:31 PM
Autor: Roxana Deaconescu      
Categorie: ADMINISTRATIE
0

TIMISOARA. Timisorenii sunt sfatuiti sa scape de vechituri si gunoaie! Asadar, adunati tot ce nu va mai trebuie de prin case si asezati deseurile la marginea bordurii! Angajatii Retim se apuca de curatenia de primavara in mai bine de 3 saptamani. Incep cu partea de nord a canalului Bega si continua cu cea de sud.

Ca in fiecare an, curatenia de primavara se face la Timisoara in doua etape: mai intai in cartierele si zonele din partea de nord a Timisoarei, in perioada 8 – 14 aprilie, si abia apoi in cartierele din partea de sud a orasului, fata de canalul Bega, in perioada 15 – 21 aprilie.

Se colecteaza numai obiecte de uz casnic si gospodaresc si deseuri vegetale rezultate din curatenia arborilor.

Timisorenii sunt rugati sa depoziteze toate gunoaiele la marginea trotuarelor, dar in functie de programul oferit de primarie pentru strazile pe care acestia locuiesc. Mare atentie insa! Nu se colecteaza deseuri rezultate din curatenia facuta la poduri sau la pivnite, adica moloz, tigle si alte resturi de instalatii si zugraveli. Acestea, dar si DEEE-urile, in cantitati de sub 1 mc, se preiau gratuit de la timisoreni prin punctele de colectare-preluare situate pe Avram Imbroane nr. 70, Calea Torontalului nr. 94, Strada Energiei nr. 3 si Calea Mosnitei nr. 2.

Timisorenii care isi vor casa luna si bec si inca mai arunca gunoaie dupa ce angajatii Retim au trecut pe strada lor risca amenzi intre 500 si 2.000 de lei.

Descarca de aici lista strazilor pe care trece masina Retim, in ordine alfabetica!

Descarca de aici programarea perimetrelor!Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...