Schimbari in mai multe consilii locale, dupa Recensamant. Cati alesi va avea Timisoara?

TIMISOARA. Prefectul judetului Timis, Mihai Ritivoiu, a anuntat ca, in urma Recensamantului populatiei, au aparut unele schimbari in numarul de consilieri locali pe care ii vor avea anumite localitati, dupa alegerile locale din 9 iunie.

CITESTE SI: Doar ca sa schimbe aspectul la 2 fatade, Dominic Fritz a oprit de un an lucrarile la noul campus Lenau din Timisoara. Acum a lansat licitatia sa gaseasca o firma care sa faca modificarile, cu peste 4 milioane de euro 

In functie de numarul populatiei se caculeaza si numarul consilierilor locali din fiecare localitate.

”Am emis azi ordinul detaliat cu numarul de consilieri judeteni, respectiv de consilieri locali pe fiecare localitate.
Cresc: Recas – 17 consilieri locali fata de 15, comuna Dumbravita – 19 în loc de 17, Giroc – 19 in loc de 17, Remetea Mare – 13 în loc de 11, Sacalaz – 17 in loc de 15, Sag – 15 consilieri locali in loc de 13.
Scad: Barna – 9 consilieri locali in loc de 11, Beba Veche – 9 in loc de 11, Jamu Mare – 11 in loc de 13”, a transmis Mihai Ritivoiu.

Potrivit prefectului, in continuare, vor fi tot 27 de consilieri locali la Timisoara si 36 de consilieri judeteni la Consiliul Judetean Timis.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. .

  2. Si cu numarul de parlamentari cum ramane, ca ne-ati scos si la vot pentru asta?