Noutati :

SCHIMBARE radicala pe traseul unuia dintre cele mai importante tramvaie din Timisoara

27 septembrie, 2016 - 12:52 PM
Autor: Daniel Balteanu      
Categorie: ADMINISTRATIE
2

TIMISOARA. S-a stabilit traseul liniei 7, care va duce calatorii la noul mall de pe Calea Sagului, imediat dupa ce statia de masurare a calitatii aerului va fi mutata din calea liniei de tramvai.

Reprezentantii Primariei Timisoara spera ca statia de aer va fi mutata, asa cum s-a stabilit, la aproximativ 20 de metri fata de actualul amplasament, intr-un timp foarte scurt, iar apoi va fi finalizata si lucrarea in care liniile de tramvai vor fi potrivite astfel incat garniturile sa circule in siguranta. Pentru aceasta a fost reconfigurat deja noul traseu al liniei 7 care va trece pe aici.

Astfel, primarul Nicolae Robu a explicat ca linia 7 va aduce in Calea Sagului, la mall, calatori din zona Circumvalatiunii, traseul acestuia urmand sa fie modificat total fata de actualul.

Am cerut domnului doirector Ioan Goia (directorul RATT – n.r.) sa vina cu idei noi pentru redefininirea sistemului de transport. Linia 7 nu va mai fi in bucla ci ea va avea un traseu care va asigura conectarea zonei Calea Sagului cu Circumvalatiunii. Traseul va fi urmatorul: Calea Sagului – Piata Balcescu – zona Maria – Spitalu de copii – Piata 700 – Circumvalatiunii (pe actuala linie 4) astfel incat aceste zone ale orasului sa fie conectate. Vor trebui sa fie mai multe garnituri, sigur„, a declarat Nicolae Robu.

Edilul nu a putut preciza daca pe noul traseu al liniei 7 vor fi introduse tramvaie noi, Armonia, sau vor circula tramvaie vechi.

De asemenea, Nicolae Robu a subliniat ca odata cu inceperea anului scolar s-a reintrodus in circulatie si linia 6 de tramvaie.

CITESTE SIVERDE pentru linia de tramvai spre mall-ul din Calea Sagului, la Timisoara!Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 2comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Este total aberant sa te duci pe asa o ruta la Mall din partea de nord a orasului, cand E1 care ajunge mult mai repede, are aer conditionat si circula dupa un orar previzibil.

  2. De la Billa pina la gara mare ,E1 nu are nici o statie….Pe cind cu tramvaiul sunt mai multe opriri,chiar daca merge mai incetut.Nu-i rea ideea..La urma urmei si tramvaiul 4 sau 10,au un traseu… ca ,,imbatranesti ,,de la un capat la altul.