Noutati :

Sase! Politisti Locali pe pista, la Timisoara! Ce vor sa le faca biciclistilor? Un mare bine!

7 iulie, 2016 - 02:54 PM
Autor: Anonim      
Categorie: EVENIMENT
0

TIMISOARA. Si-au scos la plimbare bicicletele din dotare si au pornit pe pistele amenajate in Timisoara. Vorbim de politistii locali care vor patrula pe doua roti si vor supraveghea traseele din oras.

Agentii vor rupe amenzi soferilor care blocheaza pistele, care isi parcheaza masinile in calea biciclistilor ori stationeaza.

Masura a fost luata dupa ce s-au inmultit plangerile la numarul special al Politiei Locale Timisoara dedicat sesizarilor din partea biciclistilor: 0356.913.

politisti-locali-biciclete

Traseele pe care patruleaza azi politistii locali pe biciclete sunt cele din zona Calea Buziasului – Soarelui, curpinzand si L. Rebreanu, Sudului, Martirilor, Complexul Sudentesc – Dan Paltinisanu, cuprinzand si strazile Cluj, Aries, Ripensia, Michelangelo, si zona centrala cuprinzand Bdul Take Ionescu, IC Bratianu, Republicii, Brediceanu, Piatra Craiului, 16 Decembrie.

In ultimele luni au existat peste 60 de sesizari telefonice la linia scurta pentru biciclisti, iar in urma constatarilor din teren  s-au dat 200 de amenzi soferilor prinsi cu masinile pe piste.

politisti-locali-biciclete1

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor