Noutati :

Amenzi de rasul lumii pentru firmele care si-au facut prea multa publicitate, fara sa plateasca Primariei Timisoara

5 octombrie, 2013 - 09:01 AM
Autor: Roxana Deaconescu      
Categorie: ADMINISTRATIE
2

TIMISOARA. Doua firme din Timisoara care si-au pus reclama pe fatadele mai multor cladiri din oras au fost amendate doar cu 9.000 de lei de Politia Locala. E vorba despre firme care organizeaza jocuri de noroc, a anuntat viceprimarul Traian Stoia.

Edilul crede ca amenzile sunt mult prea mici pentru profitul pe care il au cele doua firme.

„Doua dintre firmele care au jocuri de noroc in Timisoara au amplasat mai multe firme, facandu-si publicitate fara sa aiba aprobarile legale, pe fatadele imobilelor in care aveau sediile societatile respective: bulevardul Revolutiei, strada Behela, Eroilor de la Tisa, Brancoveanu, Martirilor, Simion Barnutiu, Iancu Vacarescu, Take Ionescu si altele. Au fost facute 9 procese verbale de amenda, valoarea totala de 9.000 de lei, dupa parerea mea cam cu multa blandete date amenzile. Nici nu simte firma”, a explicat Traian Stoia.

Potrivit viceprimarului, s-au stabilit si masuri de intrare in legalitate prin obtinerea autorizatiei de construire sau desfiintarea firmelor respective. Una dintre cele doua firme a mai achitat si o taxa restanta pentru afisaj reclama si publicitate. „Patru dintre firmele de pe bulevardul Revolutiei, Brancoveanu si Iancu Vacarescu au fost desfiintate, fiind sterse din Registrul Comertului”, a conchis Stoia.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 2comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. sintem la las vegas? cit cistiga cazinoul ala? cite taxe plateste la stat si implicit locale? 2000 de euro nu este mult? pt pensionaru’ asta poate… ca tot politienii usl doresc sa faca amenda pt trecutul pe rosu mai mare ca amenda pomenita in articol.

  2. Hotel continental….o cloaca de curve si scursuri ale societatii ascunse frumos in spatele unui „gard vopsit frumos”..!plin orasul de bordeluri ca cel din imagine dar…nimeni nu vede ,nu aude !