Noutati :

Salvatorii vor interveni mai rapid in vestul judetului Timis. Unde se amenajeaza un nou centru pentru situatii de urgenta

2 mai, 2019 - 09:47 AM
Autor: Liliana Iedu      
Categorie: ADMINISTRATIE
0

TIMISOARA. Consiliul Judetean Timis si-a dat acordul pentru realizarea unui nou centru al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta.

CITESTE SI: Incep lucrarile pe un drum important care face legatura intre Timisoara si o comuna invecinata. Se fac piste de biciclete, parcari si trotuare 

Acesta va insemna economisirea de timpi pretiosi in interventiile salvatorilor si va fi deschis in comuna Carpinis.

La nivelul Consiliului Judetean a fost solicitat un teren pentru realizarea unui centru al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta. Vrem ca pe terenul solicitat, care se afla in comuna Carpinis, sa construim un centru care sa acopere zona de vest, in special nord – vestul judetului, pentru a asigura un timp cat mai rapid la interventii”, a declarat pentru opiniatimisoarei.ro Calin Dobra, presedintele Consiliului Judetean Timis.

Dupa ce va fi construit noul punct ISU, Consiliul Judetean Timis va asigura si dotarile necesare.

De altfel, in bugetul judetului Timis sunt prevazute sume importante pentru dotarea, in general, a Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta. Nu mai putin de 2 milioane de lei au fost alocati pentru achizitionarea de echipamente.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...