Salonul Industriei Usoare, a doua editie de toamna 2023 la Timisoara

În perioada 15 – 19 noiembrie, publicul timișorean este așteptat la cea de-a doua ediție de toamnă din acest an a SALONULUI INDUSTRIEI UȘOARE, manifestare expozițională devenită tradițională, organizată de Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș.

 Peste 60 de companii din țară, producători și comercianți, vor prezenta spre vânzare, la prețuri promoționale, piese din colecțiile de toamnă dar și o gamă diversificată de articole de îmbrăcăminte, tricotaje, lenjerie intimă, încălțăminte, marochinărie, accesorii, produse cosmetice, parfumuri, bijuterii, gablonţuri, altele.

Târgul de Produse Tradiționale din exterior își va întâmpina vizitatorii cu dulciuri de casă, produse naturiste, miere de albine, produse de carmangerie, articole de artizanat, unități de alimentație publică.

Salonul poate fi vizitat zilnic, între orele 10.00 şi 20.00, excepţie făcând ultima zi, când programul se încheie la ora 18.00.

Intrarea publicului este gratuită.

***

Informații suplimentare la tel. 0741 700 153, e-mail: [email protected], Aurora Culea  – organizator expo.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.
loading...