Noutati :

Salarii de 4.000 euro pe luna in Norvegia! Nordicii cauta romani sa-i angajeze. Vezi despre ce job-uri este vorba

27 noiembrie, 2012 - 01:04 PM
Autor: Anonim      
Categorie: SOCIAL
2

Au fost publicate noi posturi pentru romani in Norvegia pe site-ul Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca.
Angajatorii din Norvegia cauta ingineri de cai ferate, drumuri si poduri, mecanici auto, ingineri de structura si operatori CNC. Salariile pot ajunge la 4.300 de euro pe luna.

Mecanicii auto cu studii de specialitate si buni cunsocatori ai limbii engleze pot castiga 18 euro brut pe ora (aproximativ 2.500 euro lunar) in localitatea Bergen. Orele suplimentare vor fi platite in plus. Detalii aici.

Inginerii de infrastructura sunt platiti cu 4.000 de euro brut pe luna pentru inceput, in functie de experienta. Se cer studii superioare tehnice in domeniu, experienta de 3 ani si cunoasterea limbii engleze. Vezi aici.

Inginerii structurali cu studii superioare si experienta in proiectare si management de proiect primesc 52.000 euro pe an (4.300 euro lunar). Detalii aici.

Vezi aici toate posturile disponibile in Norvegia publicate prin intermediul Eures.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 2comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. asta inainte sau dupa impozitare? cit costa o bere? 10 sau 15 euro? cit costa un salam? cit e chiria?

  2. Ce-s aia ingineri structurali? Google translate nu functioneaza intotdeauna corect. Sa faci Copy-Paste si sa traduci gresit nu inseamna ca te numesti ziarist . Vai-si-amar.