Noutati :

Sa vina ninsoarea! Cum se va desfasura deszapezirea in Timisoara si in judet?

14 octombrie, 2016 - 11:13 AM
Autor: Anonim      
Categorie: ADMINISTRATIE
0

TIMISOARA. S-a facut planul de deszapezire pentru Timisoara si judet, pentru iarna care bate la usa. Autoritatile spun ca poate veni ninsoarea pentru ca sunt pregatite sa intervina.

Timisoara a fost impartita in 6 sectoare de actiune, iar de operatiunea de indepartare a omatului se vor ocupa Retim si SDM in baza contractelor cu municipalitatea. Acestea sustin ca au utilaje suficiente si materiale pentru a curata strazile.

CITESTE SI: Ucigas de animale, in serie, langa Timisoara! E de o cruzime infioratoare. Localnicii sunt inspaimantati de moarte! VIDEO!

In ceea ce priveste judetul, in cele 99 de comune si orase, lucrurile stau in felul urmator. 42 de localitati au incheiate contracte de deszapezire, in 7 acest serviciu e in diferite stadii de licitatie, iar in 50 primariile spun ca intervin cu mijloace proprii

In multe dintre comune a fost deja intocmit planul de deszapezire si sunt disponibile 172 de mijloace de interventie, buldoexcavatoare si autospeciale. Stocurile de material antiderapant numara 1203 tone de nisip si 81 de sare. Totodata sunt puse deoparte 10 tone de combustibil pentru utilaje.
In toate localitatile au fost identificate spatii de cazare in cazul in care se vor inregistra sinistrati din pricina nametilor.

Consiliul Judetean Timis are incheiate 6 contracte de dezapezire, in baza licitatiilor din 2014.

Prefectul judetului Timis, Mircea Bacala, anunta verificari in teritoriu.

Impreuna cu o comisie, vom putea face aceste verificari si pe teren. Este vorba de o comisie pe care o voi forma si cu membrii din primarii, sa vedem daca exista materialele antiderapante sau utilajele de interventie asa cum au fost declarate„, a precizat reprezentantul guvernului in teritoriu.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...