Noutati :

Sa fie introduse city carduri pentru timisoreni si turisti! Cine propune asta?

25 iunie, 2015 - 01:58 PM
Autor: Liliana Iedu      
Categorie: ADMINISTRATIE
0

TIMISOARA. Consilierul local al PNL, Stefan Sandu propune introducerea, in Timisoara, a unor city carduri atat pentru timisoreni, cat si pentru turistii care vin in orasul nostru.

Pentru timisoreni aceste city carduri ar trebui sa aiba mai multe facilitati adaugate actualelor carduri ale RATT, iar pentru turisti sa fie valabile pentru perioade scurte de timp.

Dorim emiterea unor city carduri care pe langa facilitatile de transport dorim sa le adaugam si o componenta culturala. Cardurile pentru timisorenisa fie comasate cu cele RATT si inchirierea bicicletele, pe viitor pentru transportul cu vaporetto, dar sa includa si facilitati pentru participarea la evenimente culturale si vizitarea unor institutii. Speram in acest fel ca si timisorenii sa viziteze mai mult institutii precum teatre, muzee. Vom demara discutii cu institutiile de cultura si institutiile de cultura din subordinea CJT. Aceasta este o metoda de promovare a orasului si de aducere la cunostinta a turistilor despre obiectivele ce la pot vizita in Timisoara si este un bun prilej sa ne promovam institutiile de cultura si credem ca numarul de vizitatori poate creste substantial”, a declarat Stefan Sandu.

Consilierul local spune ca proiectul este ”in faza de a demara si speram ca in a doua jumatate a acestui an sa se finalizeze discutiile”.

De mentionat este ca orasul Cluj-Napoca ne-a luat-o inainte si la acest capitol, astfel de carduri fiind deja functionale acolo. Si in alte orase mari ale Europei astfel de carduri sunt disponibile in special turistilor care, cu ajutorul lui, pot folosi transportul in comun, pot intra in muzee si galerii de arta, dar si la spectacole.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...