Noutati :

S-au stabilit sectiile de votare pentru alegerile locale din Timis! Vezi la care esti arondat!

21 aprilie, 2012 - 10:57 AM
Autor: Roxana Deaconescu      
Categorie: ADMINISTRATIE
1

TIMISOARA. Organizarea alegerilor locale din data de 10 iunie a intrat in linie dreapta. Prefectura Timis a facut publica lista sectiilor de votare si locatia unde acestea sunt amplasate.

In judetul Timis vor fi 588 de sectii de votare, dintre care 212 in Timisoara si 32 in municipiul Lugoj. 57 de sectii de votare sunt in celelelte orase din judetul Timis, iar 284 in comune.

Descarca aici lista sectiilor de votare din Timis!

Si Primaria Timisoara a delimitat si a numerotat sectiile de votare pentru alegerile locale din 10 iunie, care vor fi deschise pe teritoriul orasului. Majoritatea vor functiona in incinta unitatilor de invatamant.

Potrivit legii si unui Ordin al Prefectului dat in luna martie a acestui an, Primaria Timisoara trebuie sa anunte din timp aceasta lista a sectiilor de votare.

In total, pe teritoriul Timisoarei sunt stabilite 212 sectii, acestea fiind numerotate in cadrul Circumscriptiei electorale nr. 1 din raza circumscriptiei nr. 37 Timis.

Descarca de aici lista sectiilor de votare din Timisoara!Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. prevad o intrerupere de curent avertisment pt ca ratt are datorii chiar in dimineata alegerilor, pensionarii nu o sa poata merge la vot sa il realeaga pe barbos…