Noutati :

S-au colorat mai multe locuri de joaca in Timisoara. Foto

5 iunie, 2018 - 04:45 PM
Autor: Liliana Iedu      
Categorie: ADMINISTRATIE
4

TIMISOARA. Trei locuri de joaca de cartier au fost refacute de Primaria Timisoara. Acestea se afla intre blocuri, iar daca in unele dintre ele s-au montat echipamente noi, in altele s-au reparat cele deja existente si s-au adus echipamente de fitness din alte zone.

CITESTE SI: ‘Primari cu care ne mandrim’, o campanie marca opiniatimisoarei.ro. Josef Klapka, primarul care a infiintat prima biblioteca publica la Timisoara si si-a pus averea la bataie pentru binele orasului 

In locul de joaca de pe Intrarea Dornei din zoa Cetatii s-au facut reparatii in valoare totala de aproximativ 60.000 lei cu tot cu TVA. S-au montat echipamente noi: 2 jucarii pe arc si un sistem de catarat, s-au efectuat reparatii la echipamentele existente: un balansoar dublu, un sistem de catarat tip Fluture, un leagan dublu, un leagan cuib de pasare. Suprafata amenajata cu tartan este de 260 mp. Au mai fost montate 16 banci si 16 cosuri.

CITESTE SI: De ce ne-a fost frica n-am scapat. A fost contestata decizia instantei in privinta licitatiei la Centura de Sud, la Timisoara. Ce urmeaza 

In locul de joaca de pe strada Silistra din zona Lipovei valoarea lucrarilor a fost de 171.000 lei cu TVA inclus. Suprafata de tartan montat este de 308 mp, iar suprafata gazonata este de 709 mp. S-au montat echipamente noi: balansoar tip Sebes, un Joc inteligent X si O, plus o casuta. S-au facut reparatii la echipamentele existente: tobogan House Cherry Eibe, complex de tobogane tip Sebes cu 3 blaturi din care unul spiral, masuta cu scaune tip ursulet Eibe, cumpana cu 2 locuri tip Sebes, 2 mese de ping-pong, 4 leagane duble Sebes, sistem de catarat hexagonal metalic cu sfori Eibe, rotativa tip pom cu sfori de catarat Eibe. S-au montat 19 cosuri de gunoi fara scrumiere si 19 banci.

CITESTE SI: ‘Daca ai verde si esti in primele 10 masini la Punctele Cardinale, mergi in 4 minute pana la Spitalul Judetean’. Tie ti s-a intamplat? Ce se schimba la toate iesirile din Timisoara vara asta 

In locul de joaca de pe strada Leandrului din zona Lipovei, valoarea totala a lucrarilor a fost de 30.000 de lei cu TVA inclus, iar suprafata de tartan este de 108 mp, suprafata gazonata fiind de 220 mp. Echipamentele montate au fost mutate din Piata Consiliul Europei: 2 leagane duble, 1 leagan cuib de pasare Eibe, complex de tobogane tip Sebes cu 3 blaturi din care unul spiral, 2 albinute cu 2 locuri, 5 echipamente pentru fitness, cosuri de gunoi, 2 balansoare tip Sebes, 12 banci, 6 cosuri de gunoi fara scrumiera, 2 foisoare.

CITESTE SI: Jaf la benzinarie in Timis. Lovitura de zeci de mii de euro data la pont de mai multi tineri. Ce au patit in mai putin de 24 de ore 

Primarul Nicolae Robu a cerut ca mesele de ping-pong sa fie inlocuite din locurile de joacă, deoarece sunetul jocului poate deranja oamenii care locuiesc langa aceste spatii de joaca.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

 • 4comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

 1. La întrecere socialistă cu Viorela: am mai pus în funcțiune o pompă, o căsuță. Vai de mămăliga voastră de pavieni. Make a photo!

 2. Excelent!

  Sa le modernizeze pe toate! Am remarcat prezenta garajelor, Robule nu uita sa le demolezi pe toate!

  Ps. Sa mai adauge in parcuri pompe, cismele cu apa! Celor mici dupa atata zbenguiala li se face o sere draconica!

 3. Ce mai păcălici !
  Ctitorul de neam și țara. Ura, Ura, Ura

  • Bravo, am râs cu poftă.