S-a stabilit unde vor fi amenajate cele 4 noi sensuri giratorii intre Timisoara si Giroc

TIMIS. Asa cum opiniatimisoarei.ro va informa in urma cu o luna si jumatate, 6 noi sensuri giratorii, treceri de pietoni si stalpisori intre benzile de circulatie, vor aparea pe soselele ce leaga Timisoara de Giroc, Dumbravita, Mosnita si Sanmihaiu Roman.

CITESTE SI: Se amenajeaza 6 noi sensuri giratorii, treceri de pietoni si stalpisori intre benzile de circulatie, pe soselele ce leaga Timisoara de Giroc, Dumbravita, Mosnita si Sanmihaiu Roman

Primele 4 giratii  noi vor fi amenajate in scurt timp in Giroc, ca masura pentru evitarea accidentelor rutiere, dar si pentru fluidizarea traficului.

Noile giratii au caracter provizoriu, deocamdata, si vor fi amplasare la intersectia unor strazi din comuna de langa Timisoara.
Consiliul Local Giroc si-a dat acordul pentru o asociere cu Consiliul Judetean Timis in vederea realizarii acestor giratorii.

Anuntul a fost facut de vicepresedintele CJ Timis, Alexandru Proteasa.

Consiliul Local Giroc a aprobat zilele trecute asocierea cu institutia noastra pentru realizarea giratiilor, urmand ca in sedinta Consiliului Judetean de joi, 24.11, sa aprobam la randul nostru aceasta asociere. Dupa vot, vom obtine avizele si vom demara pe teren pentru reconfigurarea intersectiilor. Fluidizam astfel traficul pe una dintre cele mai circulate sosele din Timiș.

Acum, sa faci stanga pe drum, indiferent de directie, este o adevarata aventura. Dovada stau si numeroasele accidente din ultima perioada. Vom amenaja astfel patru sensuri giratorii provizorii, la intersecțiile cu Aviatiei, Soarelui, Neptun si Jupiter. Pentru doua dintre acestea, cu Soarelui și Jupiter, avem in lucru amenajarea unora definitive. Procedurile de contractare lucrari si de elaborare documentatie sunt insa de durata, acesta fiind si motivul pentru care am ales varianta unor giratii provizorii„, transmite Alexandru Proteasa, vicepresedintele Consiliului Judetean Timis.

CITESTE SI: Drum drept pentru soferi din Giroc pana in Calea Sagului, la Timisoara. Mini centura, aproape de inaugurare. Video

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.
loading...

  Pareri

 1. Da-o-n ma-sa frate… ce sa faci cu 4 sensuri noi? E prea scurt drumul ala pentru 4 sensuri in plus! O sa iasa o mizerie ca pe Mosnita – Timisoara.

  • De ce este o mizerie la Mosnita? CA nu mai merg destepti cu 100 pe ora?

   • Se vede ca nu prea ai condus daca atat de limitat ai putut gandi.. sunt si alte metode mult mai ok pentru a scadea viteza. Cu sensurile alea la fel de prost se conduce. Pe vitezomani nu-i va opri un sens in plus sau in minus, ei tot cu 100 la ora vor merge.

    • Și care sunt metodele celelalte , stimate “nelimitat” ? Acum vreo doua zile chiar a vrut unul ca tine sa treacă direct peste girator.

  • Acolo nu e suficient niste giratii noi, la cum arata traficul, este nevoie de benzi de angajare

 2. Cel mai primitiv drum dintre două localități care normal ar trebui să arate ca un bulevard, are șanțuri mai adânci decât tranșeele din Ucraina și praf ca pe un drum din Africa pe care vor să amenajeze sensuri giratorii din plastic ca in Mozambic!
  Să nu uitati să faceti și șanțuri betonate fără nici o utilitate ca pe drumul care duce la Moșnița!

  • Faptul ca nu intelegi profilul unei sosele in zona temperata este in cotradictie directa cu capaciatea de scrie un text la calculator.

   • Bunicii mei aveau un porc pe care îl numiau Ghiță dar nu era atât de idiot.
    Șoseaua pe care tu o vezi trebuia să arate ca un bulevard semaforizat sau cu sens giratorii, nu cu șanturi pe margini mai adanci decat tranșeele din Ucraina!
    Mars dreq de gunoi că chiar imi este teamă că tu ai putea să hotărăști ceva in vreun domeniu de interes public.

 3. Ajungea unul singur la Neptun….nu e ca si cum mergea lumea pe jos intre ele….

 4. Pot sa pună și 100 de giratorii, analfabeții tot cu 100 vor merge și tot ghetou de Africa e acolo.

 5. Cam putin 4, ideal ar fi 7 si 8 treceri pentru pietoni cu semafoare