S-a dat startul la depunerea de proiecte de catre cetateni pe Bugetul Participativ al Primariei Timisoara. Kuncz, Fratelia, Polona si Ronat, zonele care primesc mai multi bani

TIMISOARA. S-a lansat etapa depunerii de proiecte de interes pentru comunitate in cadrul programului ‘Timisoara decide!’ 2023.

CITESTE SI: Salariul nesimtit al directorului pus de USR sa conduca Societatea de Transport Public Timisoara, aflata cu un picior in groapa. Ia mai multi bani pe luna decat presedintele tarii

Cetatenii sunt invitati sa vina cu propuneri pana in 15 mai, la ora 22.00, iar cele selectate si mai apoi votate vor primi bani pentru implementare.
Noutatea editiei din acest an este ca din bugetul total de 4,2 milioane lei suma de 1,2 milioane de lei va fi directionata catre Campania dedicata cartierelor defavorizate Fratelia, Ronat, Polona si Kuncz, carora li se vor aloca 300.000 de lei.

Proiectele se depun online, accesand platforma dedicata campaniei, la adresa https://decidem.primariatm.ro/bp.

Fiecare propunere transmisa va fi evaluata de catre membrii comisiei care vor oferi feedback pentru completarea/clarificarea/imbunatatirea acesteia, astfel incat sa creasca sansele de a ajunge in etapa de vot. Initiatorii vor putea aduce completari pana la termenul final de depunere. Toate proiectele depuse vor trece, apoi, printr-un proces de selectie si analiza tehnica, juridica si financiara, realizat de catre Comisia de buget participativ, cu sprijinul aparatului de specialitate al primariei.

Lista finala a proiectelor care au trecut de etapa de analiza va fi pusa la dispozitia publicului pentru votare, proces care se va desfasura in intervalul 1 iunie – 2 iulie 2023. Proiectele castigatoare, maxim 15, vor fi desemnate in urma votului timisorenilor. Fiecare persoana poate vota pana la maxim 5 proiecte pe care le doreste implementate de catre Primaria Timisoara.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...

  Pareri

 1. asistatisocial spune:

  fraierii muncesc, leprele primesc

 2. alex spune:

  Adica pe traducere Primaria este gata sa dea cadou 400.000 lei infractorilor din Kuncz si alte zone pentru a tine lucrurile sub control sau mai exact sa le puna 400k lei in carca si sa ii responsabilizeze

 3. gagarin spune:

  Tipic pentru cei care nu au trait intre tigani si nu le cunosc cultura si comportamentul.Primaria arunca banii intr-o gaura neagra a civilizatiei.Salbaticii aia nu pot fi integrati pentru ca pur si simplu refuza sa munceasca.Sunt si oameni printre ei care au prasit satra deoarece si-au dorit mai mult de la viata.Restul sunt niste oameni primitivi!