Noutati :

Rusinos. Dezastru la Titularizare. 133 de profesori care vor sa predea in scoli din Timisoara si din judet au luat note intre 1,1 si 4,99. Se duc suplinitori

23 iulie, 2019 - 08:29 PM
Autor: Redactie      
Categorie: EDUCATIE
2

TIMISOARA. Jale la examenul de Titularizare in Timis. 54,72% dintre profesorii care s-au prezentat la testare n-au fost in stare sa obtina nota de trecere, adica minim 7.

CITESTE SI: S-a turnat asfaltul si la Dealul Liliecilor. Cand se deschide Lotul 4 din Autostrada Lugoj – Deva. Foto 

133 de dascali n-au fost in stare sa scrie nici macar de 5, in conditiile in care 1 punct era din oficiu si au obtinut note intre 1,1 si 4,99.

Alti 232 au primit note intre 5 si 6,99, care insa nu-i ajuta sa obtina un post de titular la catedra in scolile din Timisoara si din judet.

300 de profesori insa au reusit sa pomoveze examenul, iar patru dintre ei au primit chiar nota maxima: 10, dintre care doi la Cultura Civica si Educatie Sociala, unul la Muzica, specializarea Muzica Instrumentala, iar ultimul la Limba si Literatura Romana – Pedagogia Prescolara si Metodica Desfasurarii Activitatilor Instructiv-Educative in Gradinita de Copii.

In total, s-au inscris la Titularizare in Timis 1015 profesori, la doi dintre acestia le-au fost anulate lucrarile, iar restul pana la 665 nu s-au mai prezentat.

Dascalii care nu au reusit sa ia examenul de Titularizare isi vor gasi din toamna locuri la catedre, in scolile din Timis, ca suplinitori.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 2comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Mr dr Popescu Mihai Claudiu poate ii explica soției învățătoare cum petrece el timpul prin București

  2. Daca iei peste 7 tot ca suplinitor vei lucra daca ai noroc sa gasesti o catedra. In rest daca nu sunt posturi nici macar de suplinitor poti sa iei si 10 ca tot somer esti :). Unde sa predai daca nu sunt scoase posturile? In fiecare an vad aceeasi chestie prin presa. E gresit si lumea poate sa creada ca daca ai peste 7 devii titular :).