Noutati :

Rusinos. 134 de profesori dornici sa predea in scoli din Timis au luat note intre 1.01 si 4.99 la titularizare

17 iulie, 2018 - 01:13 PM
Autor: Redactie      
Categorie: EDUCATIE
2

TIMISOARA. S-au afisat rezultatele la concursul de Titularizare in Timis.

CITESTE SI: Liber la plimbare si relaxare in Parcul Alpinet din Timisoara. Are gradina japoneza, cu lac si podet, peste 300 de arbori noi si plante ornamentale. Foto

Din cele 770 de cadre didactice care s-au prezentat la examen, 134 de dascali n-au reusit sa obtina nici macar nota 5. Alti 138 au luat intre 5 si 5.99, iar nota maxima a fost obtinuta de doar 8 dintre profesori.

Cei mai multi dintre candidati au luat peste 7.00 – 383 de cadre didactice.

10 curat au luat pretendentii la catedrele de Arte Vizuale, Limba si Literatura Romana, Elemente de Pedagogie Scolara, Pedagogie prescolara si Metodica Desfasurarii activitatilor in gradinita, precum si la Psihopedagogie Speciala.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 2comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Cine dreq merge intr-un sat uitat de lume ca sa predea alfabetul pentru un salariu de mizerie? Bucurati-va ca inca mai merge cineva.

  2. Totuși, 1,1 nota la titularizare e mai puțin decât 3-0 pentru neprezentare. Tămâie titularul, agheasmă ucenicul. Țară lui papura vodă și a lui peste papuc! Bănățeni de import! Succes garantat!