Noutati :

Rotary Cetate Timisoara aduce zambetul pe fetele copiilor si varstinicilor din judet!

7 decembrie, 2011 - 05:56 PM
Autor: Miodrag Hojda      
Categorie: SOCIAL
0

TIMISOARA. Mos Craciun vine cu daruri la batrani si copii din patru institutii publice din judetul Timis. Pachetele cu cadouri sunt oferite celor care au nevoie. Clubul Rotary Cetate face donatii de peste 15.000 de lei!

In fiecare decembrie, de ani de zile, Rotary Cetate aduce zambetul pe chipurile a peste 200 de persoane. Pachete cu dulciuri sunt daruite cu mare bucurie de reprezentantii clubului.

Caminul pentru Persoane Varstnice Comlosu Mare, Scoala cu clasele I- VIII Teremia Mare, Centrul de educatie speciala “Speranta” si Casa Deborah – pentru copii in situatii de risc sunt pe lista Mosului in acest an.

Rotarienii au un cadou special si pentru beneficiarii “Telemaratonului sperantei”, actiune pe care o sustin de ani buni.

Donatiile Rotary Cetate catre aceste institutii, in aceasta luna, depasesc suma de 15.000 de lei.

“Nu se intampla niciodata minuni pentru oamenii acestia, nu vine nici un ALES sa le repare vietile, sa le recompuna trecutul si sa le linisteasca macar ziua de maine. Singura speranta sunt OAMENII, adica aceia dintre noi care fac un gest cat de mic, dar care pentru aceste persoane, este extrem de important. Misiunea noastra respecta principiul fundamental al Rotary International “Serveste mai presus de sine“” , spune Gabriela Puskas, presedintele Clubului.



Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...