Romania, mereu surprinzatoare! O plantatie de maci a crescut pe un tronson de autostrada!

Guvernul Romaniei se lauda anual ca va construi kilometri intregi de autostrada, iar unul dintre obiectivele anuntate inca din 2014 era tronsonul Sebes-Turda. Ei bine, pana sa fie finalizata autostrada, pe santierul soselei de mare viteza a aparut o mica gradina botanica.

La doi ani de la semnarea contractelor de executie in zona nu se vede nici urma de autostrada sau macar vreo amenajare ori vreo lucrare cat de mica.

Lotul 1 al Autostrazii Sebes – Turda este cel mai in urma cu lucrarile, care, conform contractului incheiat intre CNADNR SA si Asocierea Impresa Pizzarotti & C SpA – Pomponio Constructii SRL la 2 decembrie 2014, ar trebui finalizate la data de 2 octombrie 2016, scrie Unirea.ro.

Autostrada 3

Conform datelor furnizate de CNADNR SA, stadiul fizic in luna aprilie pentru lotul in cauza era de 12,27 la suta. Mai mult, tot conform datelor CNADNR SA, asocierea care a castigat contractul trebuia sa finalizeze proiectul tehnic pentru intreg lotul in termen de patru luni de la semnarea contractului, avand apoi la dispozitie 18 luni pentru construirea efectiva.

Citeste mai multe: AICI

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...