Noutati :

Romania a luat locul I la Olimpiada internationala de Geografie. Elevii nostri au luat trei medalii de aur si una de argint

5 august, 2013 - 07:07 PM
Autor: Anonim      
Categorie: NATIONAL
0

Ministerul Educatiei a anuntat, luni, ca tara noastra a obtinut locul I la Olimpiada internationala de Geografie de la Kyoto, Japonia, dupa ce elevii romani au obtinut trei medalii de aur si una de argint.

Potrivit comunicatului Ministerului Educatiei, elevii premiati cu medalia de aur sunt Andra-Cosmina Albulescu (Colegiul National ,’Costache Negri’ din Galati), Cosmina-Andreea Manea (Colegiul National ,’I. C. Bratianu’ din Pitesti) si Theodor-Adrian Ivan (Colegiul National din Iasi). Acestia au participat pentru prima oara la olimpiada internationala.

Medalia de argint a fost castigata de Traian Tomenco, absolvent al Liceului  Teoretic ,’Constantin Brancoveanu’ din Bucuresti si medaliat cu bronz la editia din 2012.

Olimpiada s-a desfasurat in perioada 30 iulie – 5 august, reunind concurenti din 32 de tari, scrie hotnews.ro. Anul trecut, Romania a ocupat locul doi pe natiuni, cu patru medalii obtinute: doua de aur, o medalie de argint si o medalie de bronz.

Sursa: hotnews.ro

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor