Noutati :

Robu ii cere lui Marian Iancu sa renunte la demersul facut la TAS impotriva ASU Politehnica! Vezi ce a transmis primarul!

25 octombrie, 2013 - 05:52 PM
Autor: Daniela Surulescu      
Categorie: SPORT
0

Robu a reactionat dupa ce societatea Politehnica Timisoara SA, al carei presedinte este Marian Iancu a cerut la TAS interzicerea folosirii denumirii de ‘Politehnica’si a culorilor alb-violet de catre echipa din liga a IV-a, solicitand totodata si daune financiare in cuantum de 938.000.
Primarul a trimis o adresa prin care ii cere lui Marian Iancu sa renunte la demersul care a fost initiat la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne si ii transmite fostului patron al lui Poli ca nu este abilitat sa vorbeasca in numele ACS Poli.
„Astazi, 25.10.2013, am fost informat de dl. dr.ing. Florentiu Staicu, director general administrativ al UPT, ca UPT a fost instiintata ca dl. Marian Iancu a reclamat UPT la TAS pentru utilizarea neautorizata de catre echipa sa de fotbal, ASU Politehnica Timisoara -ce evolueaza in campionatul judetean-, a numelui Politehnica Timisoara si a culorilor alb-violet. Mi s-a spus ca, in textul reclamatiei, se afirma ca utilizarea de catre ASU Politehnica Timisoara a numelui Politehnica Timisoara si a culorilor alb-violet ar aduce prejudicii unui numar de structuri sportive, printre care si ACS Poli Timisoara. In primul rand, vreau sa afirm cu tarie ca dl. Marian Iancu nu este abilitat sa vorbeasca in numele ACS Poli Timisoara, neavand nicio legatura cu aceasta noua structura fotbalistica. In al doilea rand, vreau sa spun la fel de raspicat ca ACS Poli Timisoara nu se considera prejudiciata in niciun fel de existenta ASU Politehnica Timisoara sau de folosirea de catre aceasta echipa a numelui respectiv si a culorilor alb-violet. De altminteri, daca s-ar fi considerat, ar fi recurs la prevederile Hotararii Senatului UPT nr. 58 / 20.12.2012, care-i asigura in suficienta masura protectia in situatii de tipul celor in speta. In al treilea rand, imi exprim dezacordul fata de gestul d-lui Marian Iancu si, ca fondator, alaturi de alti colegi, a structurii ASU Politehnica Timisoara, ca fost Prorector al UPT timp de 4 mandate, ca fost Rector si simultan Presedinte al Senatului UPT timp de 2 mandate, ca Presedinte ales al Senatului UPT in 2012, ca dascal al UPT de aproape 30 de ani si ca polist pentru totdeauna, ii cer d-lui Marian Iancu sa renunte la demers.
Prof.univ.dr.ing. Nicolae Robu
Primarul Timisoarei”


Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...