Noutati :

Rezultate BACALAUREAT 2013 in Timis si Timisoara. Vezi cand vor fi afisate notele!

7 iulie, 2013 - 11:24 AM
Autor: Liliana Iedu      
Categorie: EDUCATIE
0

TIMISOARA. Absolventii de liceu din Timisoara si din judetul Timis stau cu sufletul la gura, in asteptarea notelor obtinute in urma examenului de Bacalaureat 2013. Unii dintre ei deja se perinda prin fata liceelor in speranta ca vor afla mai repede rezultatul.

Potrivit Inspectoratului Scolar Judetean Timis, notele obtinute de absolventii de liceu in urma sustinerii examenului de Bacalaureat 2013 vor fi afisate luni, pana la ora 12, la sediile liceelor. Apoi, rezultatele vor fi afisate si pe site-ul Ministerului Educatiei, pe www.edu.ro.

In sesiunea de vara a examenului de bacalaureat, in Timis, s-au inscris 5.912 de candidati, dintre care 4.717 sunt absolventi din promotia curenta, iar 1.195 din promotiile anterioare.

Toate centrele de examen au fost dotate cu camere video si audio de supraveghere. Camerele video au fost amplasate in salile de examen, precum si in spatiile de preluare si multiplicare a subiectelor.

Prima sesiune a examenul de Bacalaureat 2013 s-a desfasurat in 19 centre de examen din judetul Timis. 13 dintre aceste centre sunt deschise in Timisoara, doua in Lugoj, si cate unul in Deta, Ssnnicolau Mare, Jimbolia si Faget.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...